Szavazz most!

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2013.06.12. 19.31 | Módosítva : 2013.06.12. 19.38

Magyar elődöntősre is szavazhat a közönség a Design Lab harmadik fordulójában. Látogass el a neves designverseny weboldalára és szavazatoddal segítsd a magyar vesenyző továbbjutását!

Már a középdöntő a tét az Electrolux Design Lab  57 legjobb tervét kidolgozó fiatal designere számára. Minden elődöntős bemutatta koncepciójának vizuális kidolgozását és ezzel egy időben a közönségszavazás is újra elindult. Szavazatoddal  Te is segítheted Fannit abban, hogy tovább folytathassa a versenyt.

A pályázóktól  a verseny harmadik fordulójában koncepciójuk vizuális részleteinek kidolgozását várták.  A zsűri olyan képeket, terveket várt a versenyzőktől, melyek bemutatják a formát, a működést, valamint a kidolgozás részleteit - például a színeket és a felhasznált anyagokat.


Csernátony Fanni SEAbreeze koncepciójával nevezett a versenyre. A SEAbreeze  egy tengervízzel működő légtisztító rendszer, mely tengerparthoz hasonló klímát teremt a lakásban. A tiszta és sós levegő jótékony hatással van a légzésre, a könnyed légmozgás pedig a pihenésben segít.

A készülék két részből, egy párologtatóból és egy páramentesítőből áll, melyek közösen gondoskodnak az ideális páratartalomról. A párologtató egy tengervízzel teli üveg segítségével teszi egészségessé a levegőt, a páramentesítő pedig egy üres üvegbe gyűjti össze és szűri meg a felesleges vízmolekulákat, hogy a nap végére iható vízzé alakítsa. A beépített LED világítás pedig igazi hangulatvilágítást varázsol a lakásba.

A közönség 2 pályázót választhat a középdöntősök közé. Ehhez a szavazatokat június 16-án éjfélig lehet leadni a Design Lab központi oldalán.

A zsűri június 19-én jelenti be, melyik 20 versenyző folytathatja a versenyt az 5000 eurós fődíjért és a hat hónapos, fizetett gyakornoki állásért az Electrolux valamelyik globális tervezési központjában.
 Az egész világon nyomon követik a neves designerversenyt és rengeteg szavazat érkezett már a versenyzőkre.

Mi már szavaztunk. Most Te jössz!