Sok por kis helyen is elfér

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2013.05.09. 13.46 | Módosítva : 2013.05.09. 14.44

A gondos háziasszonyok már közel 150 éve porszívóznak, de a porkapszuláról még anyáink sem álmodhattak!  Most megismerheted az  Electrolux UltraCaptic porszívó minden csúcstechnológiás újítását!

A porszívó a legötletesebb takarítási kellék, hála az 1860-as évektől szorgosan kísérletezgető  amerikai  feltalálóknak. A legnagyobb áttörést  az elektromos porszívók fejlesztésében Axel Lennart Wenner-Gren, az Electrolux feltalálója érte el a porszívó formájának tökéletesítésével 1921-ben.  A könnyed használatnak köszönhetően porszívózni azóta a legkisebbek is szívesen nekiállnak.

A takarítás utáni jóleső érzést, hogy minden tiszta és ragyog, akár egy apróbb szennyeződés is el tudja rontani. A portartály ürítése emiatt mindig nehéz. Miközben megszabadulunk az összegyűjtött portól, könnyen porfelhő alakulhat ki, melynek egy része ismét lerakódik a padlóra.

Végeztünk a takarítással, ragyog a lakás, de a portartály ürítése miatt ismét koszos lett a padló? Vajon hogyan lehet porfelhő nélkül megszabadulni az összegyűjtött portól?

Az Electrolux nemzetközi fejlesztőcsapata magyar mérnökök segítségével most megtalálta a megoldást! Itt az új, porzsák nélküli Electrolux UltraCaptic porszívó, mely  a port egy kar lenyomásával már a tartályban összetömöríti, összepréseli. Az így kapott porkapszulát könnyen és higiénikusan kidobhatjuk, s egy csapásra véget vethetünk a porfelhők elleni küzdelemnek.

Az UltraCaptic porszívó a port a multi-ciklonos készülékek hatékonyságával gyűjti össze, a tartály ürítését pedig egy új portömörítési megoldás teszi egyszerűbbé. Nem csak a levegőbe visszakerülő finompor mennyisége csökken, hanem a tartály kapacitása is nő és a készüléket hosszabb ideig használhatjuk ürítés nélkül.

 A  higiénikus működéshez és a levegő tisztaságához a hatékony szűrőrendszer is hozzájárul. Miután a hatalmas szívóerővel gyorsan és alaposan összeszedtük a koszt a lakásban, az UltraCaptic a levegőt tíz légcsatornára bontja, hogy a nagyobb porszemcséket kiszűrje a kiáramló levegőből. A készülék hátsó részében található HEPA szűrőnek csak az apróbb részecskéket kell eltávolítania.Az új UltraCaptic készüléket a kiváló minőség, a dizájn és a könnyű használat kategóriákban a rangos Plus X Award tanúsítvánnyal is díjazták.  Ez a díj a technológiák, a sport és az életmód termékek egyik legnagyobb megmérettetése a világon. A nemzetközi, független zsűri összesen hét kategóriában új, előremutató megoldásokat, különleges formaterveket, és intelligens, könnyen használható rendszereket jutalmaz az elismeréssel.Az acélkék színű Electrolux UltraCaptic modellt keresd  hamarosan a márkabolt.hu porszívó kínálatában!