Professzionalitás a háztartásokban - Electrolux Inspiration

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2012.06.18. 11.07 | Módosítva : 2012.06.18. 11.15

Bemutatkozott az Electrolux prémium háztartásigép-kollekciója, az Inspiration termékcsalád, ami a hétköznapokban teszi elérhetővé az eddig csak profi séfek által használt gépek funkcióit és teljesítményét.

Az Electrolux az egyetlen készülékgyártó, mely ipari konyhák, mosodák és a háztartások számára is tervez és gyárt készülékeket.
Európában minden második Michelin csillagos étterem Electrolux gépeket használ. Ezek a megoldások váltak most számunkra is elérhetővé. Az új funkciókat hosszú tesztelés előzte meg, mely során kiderült, hogy az emberek 68%-a olyan háztartási gépeket szeretne, ami energia- és időtakarékosan nyújtja a profi éttermek és szolgáltatók minőségét. A tesztek után azok a megoldások kerültek beépítésre, melyek 70%-nál nagyobb tetszési indexet értek el a tesztcsoportban.

Nézzük a részleteket:
Az Electrolux Ispriation-nek hála megismerhetjük a Bridge funkciós indukciós főzőlapot, melyen gombnyomásra összekapcsolódik két főzőzóna, így egyetlen főzőfelületet jön létre, ami a nagy edényekhez is alkalmazkodik és egy vezérlővel irányítható. Az Infinite Pure TM indukciós főzőlap kikapcsolva csupán egy impozáns üvegfelület, a főzőzónák és kezelőfelületek csak bekapcsolva válnak láthatóvá.
Az automata Inspiro® sütő majd 100 fogás elkészítését „ismeri”, automatikusan méri az étel súlyát és ehhez igazítja a hőfokot, a programot és a sütési időt. A CombiSteam gőzsütő a gőz és a forró levegő erejét hozza el konyhánkba, 74 literes sütőterében pedig akár egy nagy család igényeit is pillanatok alatt kielégíthetjük.
A kombinált hűtőszekrényekben a hűtés és a fagyasztás külön hűtőkörökön zajlik, így egyenletesebb marad a hőmérséklet és a páratartalom és a fagyasztó sem jegesedik be.
A Real Life® mosogatógépekbe egyszerű a ki- és bepakolás. Működés közben folyamatosan ellenőrzi a víz- és energiafogyasztást, intenzív programja pedig magas víznyomással tisztítja meg  erősen szennyezett edényeket.
Az új Electrolux Inspiration szagelszívót, mosogatógépet, hűtőszekrényt, mosógépet és szárítógépet mind nagy teljesítményű, csendes inverter motor teszi megbízhatóvá és hatékonnyá.

Keresd Te is az új Electrolux Inspiration termékcsaládot a Márkabolt.hu-n!