Por volt por nem volt...

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2012.03.30. 12.33 | Módosítva : 2012.04.23. 11.18

Számos próbálkozást ismerünk a porcicák elűzésére, ott van a porrongy, ami ugyan hatásos, de hosszútávon nem kifizetődő; vagy a tollseprű, ami nem minden esetben szedi fel az eltüntetni kívánt porfelületet, ráadásul amit felszedünk vele, azt kézzel kell eltávolítanunk. A porszívózás hatásos módszernek tűnhet, ám a magasabban lévő tárgyak felületét,- mint például a szekrény teteje, a könyvespolc, a függöny karnis vagy éppenséggel a csillár- nem képes megtisztítani. Egy hagyományos porszívó nem képes ilyesmire.

Az Electrolux dust&goneTM porszívók azonban igen!

Az Electrolux dust&goneTM porszívókban elhelyezett mókás, kis piros tollseprű segítségével egy körben porszívózhatunk, és törölgethetünk anélkül, hogy összekoszolnánk vele a kezünket. A beépített portörlő egy teleszkópos nyéllel van ellátva, amit egy mozdulattal ki lehet húzni, így kényelmesen el lehet vele érni akár a felső polcon lévő könyveket is. A portörlő borzas fejével még a karnist is könnyedén megtisztítja, – az elektrosztatikus töltés miatt – magához vonzza a port.

Miután végzünk a nagytakarítással, egyszerűen visszadugtuk a pörtörlőt a porszívóban kialakított helyére, s a gép azon nyomban kiszívja belőle a piszkot, így máris készen áll a következő bevetésre. Az Electrolux dust&goneTM porszívó segítségével még egy nagytakarítás is „happy end” -del végződhet!Szerintünk ez neked is tetszene. A piros porfalót az Electrolux SuperCyclone dust&goneTM porzsák nélküli porszívó és az Electrolux Jetmaxx dust&goneTM (porzsákos porszívó) modellekben találod meg, a www.markabolt.hu-n!