Plus X díj az Electrolux UltraFlex porszívónak

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.02.20. 22.29 | Módosítva : 2015.02.20. 22.33

Igazán a legjobb porszívót keresed? Ismerd meg a hazánkban gyártott  Electrolux UltraFlex porszívót, mely a világ legjobb termékeit díjazó Plus X szerint az egyik legjobb választás.

A Plus X a világ egyik legrangosabb díja, amit a kiemelkedő minőség, a formatervezés és a felhasználóbarát megoldások elismeréseként kiosztanak. Szakértő újságírókból és 27 iparág képviselőiből álló zsűrije 12 éve díjazza technológia, sport és életmód kategóriákban a világ legjobb termékeit. Idén a zsűri az Electrolux UltraFlex porzsák nélküli porszívót is a legjobbnak ítélte.

Az UltraFlex az első vezetékes porszívó, amit kifejezetten úgy terveztek, hogy a nehezen elérhető, szűk helyekre is beférjen. Mitől szerethető a jászberényi Electrolux porszívógyárban gyártott Electrolux UltraFlex?  A Plus X zsűrije szerint izgalmas dizájn és kiváló minőség, valamint azok a megoldások teszik  szerethetővé az  Electrolux UltraFlex porszívót, amelyekkel a takarítás egyszerű és hihetetlenül hatékony lesz.
 
A turbociklonos szívórendszer  minden port és piszkot felszippant.
A 12 méteres hatósugarú vezeték segítségével  több szobán keresztül haladhatunk anélkül, hogy ki kellene húzni, majd újra bedugni a vezetéket.
A nagy kerekek könnyeddé teszik a mozgatását.
Kompakt mérete miatt  szobáról szobára haladva és a bútorok között is könnyű manőverezni.
  •  

Márkabolt Tipp: Amíg nálunk is kapható lesz az UltraFlex vezetékes porszívó, nézz körül további modellekért  a márkabolt.hu porszívó kínálatában!