Ötszörös iF Design díj az Electrolux-nak

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.03.06. 20.27 | Módosítva : 2015.03.06. 20.34

A világ legrangosabb formatervezési díja az iF Design. A 60 éves hagyománnyal rendelkező   elismerést világszerte ismert szakemberekből álló zsűri ítéli oda, akik a legkiemelkedőbb formavilágú termékeket díjazzák.

2015-ben az Electrolux Csoport 5 termékcsaládja is elnyerte az iF Design díjat. A zsűri díjazta az Electrolux Masterpiece reggeliző szettet, az Electrolux DesignLine mosogatógépeket, valamint az AEG MaxiSense Combi főzőlapokat. A Magyarországon is kapható készülékcsaládok közül az Electrolux RealLife mosogatógépek és az AEG ProFresh kombinált hűtőszekrények kapták meg az elismerést.

Mivel érdemelték ki a zsűri figyelmét ezek a háztartási gépek?

Az Electrolux RealLife ®  mosogatógépek hatalmas belső térrel rendelkeznek. Az átlagos mosogatógépekhez képest 25 százalékkal nagyobb a RealLife® kapacitása, ezért a rendhagyó formájú edények is könnyedén elférnek benne. Az extra szatelit szórókar a pakolótér minden sarkába eljuttatja a vizet, ellentétben a hagyományos szórókarokkal, melyek gyakran kihagyják a nehezen elérhető területeket. Így az Electrolux RealLife®  egyet jelent a makulátlan tisztaságú edényekkel.

Az AEG ProFresh A+++ energiaosztályú kombinált hűtőszekrényekkel energiatakarékosan hűthetjük az élelmiszereket. A hagyományos hűtőszekrényekben 1 hűtőkör van, mely a fagyasztó száraz levegőjét szállítja a hűtőtérbe, ahol kiszárad az étel. A TwinTech technológia külön hűtőkörrel hűti a fagyasztót és a hűtőt. Így a hűtőben az ételek megőrzik friss ízüket. A fagyasztó nem jegesedik, a hűtőben áramló levegő pedig optimális páratartalmat biztosít a hűtőtérben. A precíz hőfokszabályozást segítő LCD kijelző és a hűtőtér minden szegletét bevilágító LED lámpák a fogyasztást is csökkentik, ráadásul  kifinomult design megoldásként széppé teszik a hűtőszekrényeket.

Márkabolt Tipp: Keresd a legtrendibb háztartási gépeket a márkabolt.hu kínálatában!