Now you're cooking: új videórovat az Electrolux weboldalán

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.02.28. 18.39 | Módosítva : 2015.02.28. 18.45

Különleges fogással kápráztatnád el vacsora vendégeidet vagy szeretteidet de nem tudsz főzni? Ha egyáltalán nem sikerült még elmélyedned a szakácsművészetben, akkor is sikerülhet!

Vérnarancsos habcsók matchakrémmel, pisztáciaszórással, málnás habcsók bazsalikomos avokádókrémmel, almás kolbász szavasgombával vagy éppen az örök kedvenc csilis-gombás majonéz is könnyedén elkészülhet az Electrolux Now you're cooking videóireceptjeinek köszönhetően.

A youtube-on már több tucatnyi angol nyelvű Now you're cooking videót nézhettünk meg eddig is. Most ráadásul az Electrolux  hivatalos weboldalán magyar nyelven is elérhetővé vált jó néhány videórecept. A hozzávalókat is tételesen felsoroló receptek közös jellemzője, hogy könnyedén, gyorsan elkészíthetőek, miközben ünneppé varázsolják a legszürkébb hétköznapokat is.

A Now You Are Cooking  videóreceptjeiben a márkabolt.hu kisgép választékában is kapható  Electrolux turmixgépek, robotgépek játsszák a főszerepet. A  Now you're cooking  alapelve: a főzés élvezet. Bárkiből lehet csodálatos séf, csak egy pontos receptre, jó alapanyagokra és megfelelő gépekre van szükség ahhoz, hogy előcsaljuk a tökéletes ízeket a főzés során. Pite, smootie, leves, ropogós kenyér vagy egy pazar  koktél is készülhet könnyedén, mert a munka fáradságos részét a kisgépek elvégzik helyettünk. A munka dandárja helyett nekünk pedig az csak elismerő pillantások  maradnak!