Modern építészeti formák a háztartásunkban – Electrolux Inspiration

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2012.06.18. 13.17 | Módosítva : 2012.06.18. 13.30

A magyar közönség számára is bemutatták az Electrolux új, prémium háztartási gép kollekcióját, az elegáns, egységes formavilágú Inspiration termékcsaládot, mely a skandináv építészetet idézi otthonunkba.

Az új sütőket, főzőlapokat, hűtőszekrényeket egységes színek, anyagok, kezelőfelület és vonalvezetés jellemzik, legyen szó a szabadonálló vagy beépíthető modellekről.
Miért fontos ez? Mert mára a konyha egyre inkább a lakótér részévé válik, egybeolvad a nappalival. Így egyformán fontos az esztétikus látvány és a funkcionalitás.
Az Electrolux dizájnerei ennek szellemében alakították ki az Inspiration termékcsalád modern, harmonikus, prémium megjelenését. Mindössze 3-4 dizájn elemmel dolgoztak, melyek minden modellen megjelennek. Ilyen például a flow line, ami egységbe foglalja és azonnal felismerhetővé teszi a készülékeket. Mindezek eredménye, hogy a szabadonálló és beépíthető háztartási gépek kiválóan kombinálhatók egymással.

Sőt! A hagyományos fehér és inox mellett mostantól piros, csokoládébarna és ébenfekete színben is elérhetők egyes modellek, a felületeken pedig a fényes, szaténra emlékeztető, szálcsiszolt rozsdamentes acél és a lágy tapintású matt anyagok váltakoznak. A legizgalmasabb talán  az ébenfekete hűtőszekrény, melynek eloxált felülete a hagyományos matt festéssel ellentétben visszatükröződik.
A kezelőfelületek is egységessé váltak. A fehér és borostyán színű karakterek és piktogrammok új menürendszerrel párosulnak, így alkotva egyszerű, gyorsan átlátható vezérlést.

Az új Electrolux Inspiration termékcsaládot a letisztult minimalizmus jellemzi, melyben klasszikusan markáns elemek jelennek meg. Ez adja azt az eleganciát és prémium minőséget, amit mind otthonunkban szeretnénk tudni.

Keresd a termékeket a Márkabolt.hu-n és ismerd meg Te is az Electrolux esszenciáját, az Inspiration termékcsaládot!