Megújult az Electrolux Rapido

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2014.02.28. 22.50 | Módosítva : 2014.03.03. 21.05

Új design, ergonomikusabb kialakítás: az új Rapido könnyű, puha fogantyúja kényelmessé, könnyen üríthető tartálya pedig higiénikussá teszi a takarítást. Kihúzható szívófeje a legszűkebb sarokban is eléri a morzsát. Íme az új Electrolux morzsaporszívók!

Első hallásra a morzsaporszívó talán még a legfeleslegesebb háztartási gép versenyben is indulhatna, pedig számtalan olyan eset van, amikor bizony nagy hasznát vehetjük. Ágyban vagy a kanapén üldögélve szeretsz reggelizni? Folyton a szőnyegre hullik a morzsa?    Morzsaszívóval egyszerűen feltakaríthatjuk a morzsákat, apró szöszöket konyhapultról, asztalról, szőnyegről vagy a padlóról, pillanatok alatt könnyedén tisztaságot varázsolhatunk. Ezen kívül használhatjuk porcicák és egyéb szennyeződések felszippantására, vagy ha esetleg kiborítanánk a rizst, a kristálycukrot, különböző magvakat, mákot, nem kell bajlódnunk a felszedegetésével.

Három új morzsaporszívóval jelentkezik az Electrolux. Elődjéhez hasonlóan az új Rapido is görgőkön gurul. Az Electrolux volt az első háztartási gépgyártó márka, amely morzsaporszívóját görgőkkel látta el, hogy bármely felületen használható legyen. A puha borítású és jól manőverezhető kerekek nem karcolják össze a bútort és nem akadnak bele a terítőbe sem. Az új Rapido elődjénél is ergonomikusabb kialakítású lett. Kétállású puha fogantyú és a görgők puha borítása is segíti a használatát.

A készülék szívófeje kihúzható, így a legszűkebb résekből is kiszippantja a morzsát és más szennyeződést. Talpazata öt különböző pozícióba is állítható, hogy bárhol elférjen a konyhában és mindig kéznél legyen. Akkumulátora töltöttségét pedig LED világítás jelzi.

Igazán hasznos segítséget jelent a konyhában a Rapido Wet&Dry modell, mely nemcsak száraz, de vizes felületen is használható: gumigörgőivel és gumi szívófejével akár egy csésze tea vagy kávé feltakarítására is alkalmas.

Márkabolt Tipp: A mélykék, Electrolux ZB5104WD morzsaporszívó már elérhető a márkabolt.hu kínálatában.