Különleges ajándék új AEG mosogatógéped mellé

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.09.30. 23.41 | Módosítva : 2015.09.30. 23.45

Ha már kiválasztottad a konyhádhoz és stílusodhoz illő szabadonálló vagy beépíthető AEG mosogatógépet, akkor most jött el az ideje a vásárlásnak. 

De legyünk pontosak, fedjük fel a titkot és nézzük a részleteket!
Ha 2015. szeptember 28 és november 27. között vásárolsz AEG mosogatógépet a Márkabolt.hu-nál, akkor megajándékozunk egy exkluzív Spiegelau borospohár szettel. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy az igazán zamatos borok élvezetéhez elengedhetetlenek a megfelelő, kiváló minőségű borospoharak.

Annyit kell csupán tenned, hogy vásárlásodat köveően regisztrálsz az online felületen, kitöltöd a rövid űrlapot (fontos, hogy neved és címed pontosan tűntesd fel, hogy mihamarabb kézbesíthessük ajándékod), feltöltöd a vásárlásod igazoló blokkot vagy számlát és csupán 15 nap múltán érkezik is hozzád álmaid pohárkészlete. Ráadásul az első használat után rögtön meg is győződhetsz a kiváló minőségű AEG mosogatógépek tisztítási képességeiről, amik csillogóvá varázsolják majd az üveg poharakat.

Persze az sem akadály, ha az információs világsztráda helyett ezúttal a hagyományos utat választanád. Az üzletekben ugyanis kérhetsz regisztrációs kártyát, amit postán is eljuttathatsz az AEG-hez, hogy új mosogatógéped mellé egy 6 darabos borospohár szettel is meglepjünk!


Most tehát az első feladat, hogy újra átfutod a Márkabolt.hu kínálatában levő AEG mosogatógépeket, kiválasztod a hozzád illőt és már regisztrálhatsz is az ajándékért!