Kristálytiszta csillogás mosogatógéppel

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2016.03.02. 13.05 | Módosítva : 2016.03.04. 06.18

Bármilyen meglepő, de a mosogatógéped nemcsak a mindennapi mosogatás során lesz kiváló segítőtársad, de a nagytakarítás során sem hagy cserben. cikkünkből kiderül, mi mindenben lesz segítségedre.
 
Az Electrolux XXL jelzésű mosogatógépei az átlagosnál 10 literrel nagyobb belső tere a legnagyobb fazekakat és az elegáns, széles tányérokat is elnyeli. Így minden nap egyetlen mosogatással szabadulhatunk meg a konyhai szennyes edényektől. A nagytakarítás esetén ez azt jelenti, hogy a tálalószekrényben lévő sok-sok borospohár, üvegkehely, tál belefér és nem kell kézzel elmosni és eltörölgetni egyenként mindet. Csak helyezd át az evőeszköztartó kosarat, ahova szeretnéd (vagy akár kapd ki) és máris indulhat a pakolás!

A Silent Technology gondoskodik a zajmentes működésről. Így akár éjszaka is dolgozhat a mosogatógép, az Electrolux garantálja, hogy az alvást, vagy a szmszédokat  semmi nem fogja zavarni. A TimeBeamTM időkijelzőjének egyszerűnek tűnő, ámde annál praktikusabb megoldása padlódra vetíti, hogy a program pontosan mikor fog véget érni.

Az üveg és kristálypoharak karcmentes tisztítása elég veszélyes, hiszen a legtöbb mosogatógépben nincs megfelelően kialakított, stabil hely a törékeny poharak tárolására. Arról már nem is beszélve, hogy mosogatás után gyakran opálosak, foltosak maradnak az üvegfelületek. Az Electrolux  RealLife mosogatógépekben erre is van megoldás. A pohárrögzítő gumitüskéknek köszönhetően még a legféltettebb kristály pezsgőspoharaidnak sem esik többé bántódása. A FlexisprayTM szatelit szórókarok pedig gondoskodnak róla, hogy a tisztaság a legapróbb helyeken is tökéletes legyen. Így megspórolhatod az előmosást is.

Szeretnéd kipróbálni a korlátok nélküli, biztonságos gépi mosogatást, ami tökéletes tisztaságot varázsol konyhádba? Nézz körül most a márkabolt.hu mosogatógép kínálatában!