Kristálytiszta csillogás karácsonyra

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.11.16. 08.58 | Módosítva : 2015.11.19. 10.21

Az Electrolux sem feledkezik meg a karácsonyról. Ráadásul kedvenc kéziporszívójának 10 éves születésnapjának alkalmából, több mint 10 millió vásárlóját lepi meg egy különleges darabbal.

Az Electrolux idén karácsonyra limitált kiadásban mutatja be egyik legkedveltebb kéziporszívóját, ugyanis több mint 20 000 Swarovski kristállyal díszített exkluzív darabok kerülnek piacra. Az Ergorapido díjnyertes formatervezésének és egyediségének köszönheti népszerűségét. Emellett mérete is tökéletes, nem is túl nagy, így nem kell a szekrénybe rejteni, és mindig kéznél van, ha gyors takarításra van szükség. A limitált kiadású modellt pedig nem is akarnánk eldugni vagy a szekrény mélyére rejteni, hiszen díszítéséhez Swarovski kristályokat választottak. Ennek köszönhetően a készülék igazi ékszerként tündökölhet otthonunkban. A kristályok különböző színekben pompáznak, megidézve az északi fény különleges és egyedi fényhatásait.

Amellett, hogy szemet gyönyörködtetően tündököl, az Ergorapido egy igazi kettő az egyben megoldás. Hiszen segítségével nem csak a padlót tisztíthatjuk meg maradéktalanul, hanem a kivehető morzsaporszívónak köszönhetően a bútorokat is villámgyorsan letakaríthatjuk. A legújabb Ergorapido kéziporszívók ráadásul már Lithium TurboPower akkumulátorokkal üzemelnek, melyeknek köszönhetően gyorsabban töltődnek fel, mint elődeik és hatékonyabban, sőt tovább is tartanak. Külön büszkeség, hogy ez a dizájn termék hazánkban, Jászberényben készül.

A kristályokkal díszített Electrolux Ergorapido 2in1 kéziporszívóból azonban mindössze 10 000 darab készült. Érdemes hát minél hamarabb beszereznünk, ha szeretnénk összekötni a kellemeset a hasznossal. Hiszen nincs is jobb olyan hasznos ajándékot adni szeretteinknek – vagy épp magunkat meglepni vele - mely megbízhatósága mellett szemet gyönyörködtető is.