Kompakt méretekben is elérhető álmaink konyhája

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.03.20. 05.17 | Módosítva : 2015.03.21. 12.33

Hangulatos sürgés-forgás, kirobbanó ízélmények, gasztronómiai kalandok,  minőségi alapanyagok és háztartási gépek. Ez már kompakt méretekben is elérhető az Electrolux segítségével!  

Aki szeret főzni, olyan konyháról álmodik, ahol az egymás mellett sorakozó szebbnél-szebb konyhai eszközök a főzés és étkezés minden pillanatát egyedi élménnyé varázsolják. Az Electrolux kompakt termékcsaládját ezért találták ki fejlesztőménökeink. A borhűtőtől a gőzsütőn át a kávéfőzőig kedvünk szerint variálhatjuk a készülékeket, és a valóság még szebb is lesz, mint elképzeltük. Az Electrolux a világ vezető háztartási készülékgyártó vállalataként innovatív megoldásokat kínál a háztartási  készülékek piacán. A termékpalettán hűtőszekrények, mosogatógépek, tűzhelyek, sütők  és kiskészülékek is szerepelnek. Mindig azt keresik az Electrolux termékfejlesztő mérnökei és designerei, hogyan tehetjük még könnyebbé és jobbá a háztartási munkát. A kompakt termékcsaládot azoknak találtuk ki, akik számára nemcsak egy-egy háztartási gép  funkcionalitása fontos, hanem attraktív szépsége is. Az  EVY7800AAX kombinált mikrohullámú és multifunkciós sütő,  az EVY5841AAX  multifunkciós sütő, az ERW0670A  borhűtő és az EBC54523AX kávéfőző egységessége  lenyűgöző harmóniát alkot.

A magyar boros nemzet. Egyre többen nemcsak étteremben vagy társasági összejövetelen, hanem az otthonunk kényelmében is szeretjük egy finom pohár borral kényeztetni magunkat, párunkat, barátainkat, vendégeinket. A borospalackok otthoni tárolásához mindenképpen érdemes borhűtőt használnunk.  Hiszen, ha túl hideg vagy túl meleg az ital, nem fogjuk érezni a természetes, karakteres ízeket. Az Electrolux borhűtőjében akár 24 palackot, illetve nagyobb pezsgős üvegeket is hűthetünk, de kompakt méretével kisebb helyen is elfér, mint a hagyományos borhűtők. Az Electrolux kompakt készülékei kisebb helyet foglalnak, mint más, átlagos  méretű modellek, de mindent tudnak, amit a "nagyok". Így konyhánk felszereltségében igazodik a gourmet elvárásokhoz is. A termékcsalád készülékei egymás mellé, egymás alá, blokkban vagy épp keresztbe is elhelyezhetőek. A letisztult, modern dizájn tökéletesen beleillik bármely enteriőrbe.

Márkabolt Tipp: Keresd a kompakt termékcsaládot a márkabolt.hu termékkínálatában!