Jászberényi porszívó mandalát csodálnak Thaiföldön

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2013.12.18. 14.05 | Módosítva : 2013.12.18. 15.54

Az Electrolux  magyar porszívógyárának idei újdonságát,   az  UltraCaptic porszívót egy trendi megoldással, youtube videóval reklámoznak Ázsiában.  A „Power” című kisfilmben  egy mandalát készít  Chalit Nakpawan thai művész. Hogy miért is? Elmeséljük!

Varázslatos YouTube videóval hirdeti felsőkategóriás porszívóját az Electrolux a délkelet-ázsiai piacon. A film a buddhista meditáció egyik technikáját, a mandala-készítést idézve mutatja be az UltraCaptic készülék különlegességét.

A mandala hosszan készül, de kérész életű: a buddhista szerzetesek akár hónapokig is dolgoznak a színes homokból kirakott bonyolult formákból álló képen, eközben elmerülnek önmagukban, azaz meditálnak. Ám amint kész az alkotás, összesöprik, a homokot edénybe zárják, majd vízre bocsájtják - ez szimbolizálja az élet múlandóságát. A thaiföldi Chalit Nakpawan elismert művészt és a Saatchi&Saatchi kreatívügynökség thai csapatát ez a folyamat ihlette meg, amikor elkészítették a "Power" című kisfilmet az Electrolux UltraCaptic UCORIGIN porszívóról.

A készülék ázsiai bevezetését népszerűsítő videó egyedülálló módon jeleníti meg egy mandala létrejöttét és megsemmisülését - egy porszívó szívócsöve által. A film művészien mutatja be a Jászberényben gyártott, magyar mérnökök segítségével kifejlesztett  készülék legfőbb termékelőnyét: a felszívott por egy kar lenyomásával egy tartályban összetömörül, az így kapott porkapszula könnyen és higiénikusan kidobható. A felszívott por, kosz, és minden egyéb szennyeződés nem terül szét a levegőben, mint a hagyományos porzsák nélküli készülékek esetében.

A videót különleges filmes és vágási technikák teszik látványossá. A filmet október elejei feltöltése óta több mint 1 millióan tekintették meg a YouTube-on. A videót az alábbi linken találod.

Márkabolt Tipp: 2013. december 31-ig még él hatvan napos pénzviszafizetési garanciánk az Electrolux Ultra porszívóira. Ismerd meg az akció részleteit itt!