Izlelőpartner lett az Electrolux

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2013.02.12. 09.17 | Módosítva : 2013.02.12. 11.00

Az Electrolux minden gasztronómiai törekvést támogat, mely a megmagasabb minőségű ételek megismertetését és népszerűsítését célozza. Ezért is olyan egyértelmű, hogy az Electroluxnak ott kell lennie a Taste Food Festivals rendezvénysorozat támogatói között!

A Taste of Food Festivals Európa legmozgalmasabb városaiban megtartott gasztronómiai eseménydömping, évek óta a vén kontinens legrangosabb kulináris show-jainak ad helyszínt. A fesztiválon a gasztronómia legismertebb szakemberei és részt vevő városok vezető  éttermeinek séfjei mutatják be tudásukat a több tízezer látogatónak.  A rendezvényekre ellátogató vendégek bepillanthatnak a világ legjobb séfjeinek szakmai titkaiba, végignézhetik, hogyan lesz a leghétköznapibb hozzávalókból csodálatos remekmű. Ráadásul nemcsak  megkóstolhatják, de meg is vásárolhatják az elkészített ételeket és italokat. 

Az Electrolux tavaly már hét nagyvárosban is részt vett a Taste Festivals rendezvényein. Londonban és Dublinban a Taste of Christmas eseményein is különleges programokkal lepte meg vendégeit. Londonban a Royal Festival Hall tetején felépített Cube by Electrolux elnevezésű mobil éttermében élvezhették a látogatók Michelin csillagos séfek és Electrolux nagykövetek konyhaművészetét (Tom Kitchen, Daniel Clifford, Nigel Haworth illetve Jonray és Peter Sanchez-Iglesias), akik a saját éttermükben is Electrolux készülékek segítségével főznek.

A tavalyi helyszínek mellett az Electrolux négy újabb állomáson  is megjelenik fantasztikus séfjeivel, hogy felejthetetlen élményekkel és ízekkel ajándékozzák meg a fesztiválsorozat mintegy 300 000 látogatóját.  A kiváló minőségű ételek és italok mellett sokféle, a gasztronómiához kapcsolódó szórakoztató program várja az érdeklődőket London, Róma, Dublin, Edinburgh, Helsinki, Stockholm, Moszkva, Párizs, Milánó és Amszterdam különböző helyszínein.

Az egyes rendezvényeken az Electrolux séfjei különleges ízekkel, felejthetetlen gasztro-remekművekkel várják a résztvevőket. Londonban és Dublinban például idén is lesz Íz Színház. Az Íz Színházban támogatóként az Electrolux biztosítja a tökéletes helyszínt a hivatásos szakácsok számára. Az Íz Színház célja, hogy a nemzeti és a nemzetközi ételek elkészítését bemutassa az Electrolux Inspiration otthoni készülékei segítségével. Ugyanis egy Electrolux -gépekkel felszerelt konyhában akár otthon is kipróbálhatjuk a gasztroguruk utolérhetetlen ízkompozícióit! A legjobb szakácsok által tartott kulináris mesterkurzus minden bizonnyal izgalmas színfoltja lesz a 2013-as programnak.

A Taste of Food Festivals helyszínei és a részletes programok megtalálhatók a www.tastefestivals.com oldalon.