Igényeidre szabott hűtő az Electroluxtól

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.07.22. 22.03 | Módosítva : 2015.07.22. 22.19

Megérkeztek az Electrolux Custom Flex hűtők, melyek rugalmasan alakítható belső terükkel bármikor az adott heti bevásárláshoz igazíthatók.

A Twin Tech technológiával ellátott gépeknek mind a belső polcai, mind az ajtóban levő rekeszei pillanatok alatt átrendezhetők.
Ha épp a tejes üvegnek kell több hely az ajtóban vagy az esti partihoz hűtenéd az italokat, csak egy mozdulat és máris kicsúsztathatod az ajtósíneken az épp felesleges tárolókat. A 6 darab, különféle méretű ajtózseb pedig mindig pont akkora helyet biztosít majd számodra, amekkorára szükséged van.

A hagyományos hűtőkben ráadásul egyetlen hét alatt, akár 10-15/-ot is veszítenek nedvességtartalmukból a zamatos zöldségek és gyümölcsök. A Custom Flex hűtőszekrényeknél viszont ez sem jelent többé problémát, mivel Twin Tech technológiájuk külön hűtőkörről működteti a hűtő és a fagyasztó teret, így biztosítva optimális hőmérsékletet és páratartalmat.

A Free Store rendszer pedig garantálja, hogy a levegő áramlás is egyenletes legyen, így a hűtőbe helyezett élelmiszerek tovább maradhatnak frissek.

A beépített LED világítás is csak segítségedre lehet, hiszen fénye az apró zugokat is megvilágítja, így egyetlen finomság sem maradhat rejtve előtted.

A nyíregyházán gyártott Custom Flex alul fagyasztós hűtőszekrények két változatban is várnak rád a Márkabolt.hu kínálatában, hogy egyedi igényeidhez igazodva lássák el feladatukat a Te konyhádban is.

A 265 literes hűtőterű változatot itt találod >>
A 226 literes hűtőterű változatot itt találod >>