Hétszeres Electrolux győzelem

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.04.30. 20.30 | Módosítva : 2015.05.04. 22.10

A Plus X és az  iF Design után a harmadik nemzetközi termékdesign versenyen gyűjtik be az elismeréseket az Electrolux Csoport prémium kategóriás háztartási készülékei. Idén mindösszesen 7 Red Dot díjat ítéltek a vállalatnak, köztük  a Jászberényben gyártott Electrolux UltraFlex porszívónak is.

Egy háztartási géppel kapcsolatban a legfontosabb elvárásunk, hogy funkciójának megfelelően működjön. A mosógép mossa tisztára a ruhákat, a mosogatógép mosogassa el a szennyes edényeket, a porszívó pedig pormentesítse a szőnyegeket. A háztartási gépek azonban otthonunk, mindennapjaink részévé is válnak, hiszen  szem előtt vannak a konyhában, a fürdőszobában vagy a lakás más pontjain. Mivel minden nap használjuk őket, fontos, hogy ne csak praktikusak, hanem szépek is legyenek. Az Electrolux folyamatosan törekszik a forma és funkció tökéletes összhangjára. Ezt idén már a harmadik nemzetközi zsűri elismerése bizonyítja: két Plus X és öt iF Design díj után a vállalat hét díjat is kapott a világ egyik legnagyobb és legrangosabb termékdizájn versenyén, a Red Dot-on.
Az idén 60. születésnapját ünneplő Red Dot Award versenyen a zsűri a termékeket innováció, funkcionalitás, minőség, kialakítás és tartósság szerint rangsorolja. A versenyre 56 országból 4 928 nevezés érkezett, melyek közül csupán 81 kapott Red Dot díjat – köztük 7 Electrolux, AEG és Zanussi készülék.

A díjazott készülékek közül az Electrolux jászberényi porszívógyárában gyártott UltraFlex porszívóját már a Plus X versenyen  a világ egyik legjobb porszívójának választották, a Red Dot zsűrije is az egyik legjobbnak találta.  Ezt a porzsák nélküli készüléket úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen még a szűk, nehezen elérhető helyeken is, miközben nagy hatékonysággal szívja össze a port a lakás bármely pontján.

Az Electrolux UltraFlex porszívó mellett a zsűri díjazta a Magyarországon is kapható AEG ProFresh kombi hűtőszekrényeket, az Electrolux QuickSource csapot, a PureO2 légkondicionálót, a Masterpiece reggeliző szettet, a Green&Clean professzionális mosogatógépet, és a Zanussi Lindo300 mosó-és szárítógépeket is.

A márkabolt.hu webáruházában is kapható az AEG ProFresh család több modellje. Az S93820CMX2 alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció teljesen jegesedésmentes.  LCD kijelzője az  ajtaján található. Az impozáns, 200 cm magasságú készülék kihúzható fiókjait görgőkkel szerelték fel.  Ezüst színű oldalaihoz intox ajtó társul.  A ProFresh hűtő-fagyasztószekrények professzionális technológiát használnak két különálló hűtőrendszerrel. Így a hűtőben a friss ételek optimális eltartásához ideális klímát, a fagyasztóban tökéletesen jégmentes tárolást biztosít.