Gőzsütők exkluzív receptkártyákkal

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.02.28. 14.25 | Módosítva : 2015.04.03. 15.14

Egy csodálatos creme brulée? Citromhab? Tejes pite? Újítsd meg konyhádat és ismerj meg mennyei recepteket! Most minden új Electrolux gőzsütő mellé exkluzív receptkártyákat adunk ajándékba.

A legjobb éttermekben azért annyira szaftosak, ízletesek és gusztusosak a húsok, a halak és a zöldségek, mert elkészítésükkor a séfek a hagyományos sütést  gőzzel kombinálják. Már otthonunkban is meggyőződhetünk nap mint nap egy gőzsütő előnyeiről. Az Electrolux gőzsütői számos sütési programmal teszik feledhetetlenné a sülteket vagy éppen a süteményeket. Ráadásul most minden Electrolux gőzsütő mellé  2015. február 25. és július 30. között megajándékozzuk a gőzsütőt vásárlókat egy exkluzív receptkártya gyűjteménnyel. A receptkártya gyűjtemény segítségével az első pillanattól kezdve fantasztikusan finom ételeket készíthetünk az  új sütőben.

A receptgyűjtemény exkluzív dobozában karton kártyák találhatók. A rengeteg receptkártya mellett  részletesen bemutatjuk a gőzsütő kezelését, a gőzsütés előnyeit és a gőzprogramokat is.

Mitől különlegesek a gőzsütők?

A gőz és forró levegő kombinációja a lehető legjobbat hozza ki minden fogásból. Gőzsütőink kombinálják a gőzt a forró levegővel, akár a professzionális séfek. Így a hús ínycsiklandóan szaftos és ropogós lesz. Az Electrolux fejlesztőmérnökeinek köszönhetően nagy teljesítményű ventilátor segíti a levegő mozgását a sütőtérben, így  az étel mindenhol egyenletesen sül meg. Bárhová is helyezzük a  tepsit a sütőben, az étel teljesen egyenletesen sül meg. A beépített maghőmérővel folyamatosan nyomon követheti, hogyan változik az étel belső hőmérséklete.

Az Electrolux EOB8851AOX beépíthető sütő nagyméretű sütőterét SoftMotion lágyan csukódó ajtóval nyithatjuk ki. A sütőt gőztisztításnak köszönhetően tarthatjuk mindig tisztán. Az A energiaosztályú gőzsütő érintőkapcsolós vezérlésű. Számos sütési programjának köszönhetően multifunkcionális segítőtárs a könyhában.