Folytatódik a 25 hónap extra garancia!

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2016.09.24. 19.24 | Módosítva : 2016.10.04. 19.13

Annyira sikeres a 25 hónap extra garancia -ajánlat, hogy folytatjuk!  Egészen 2016. december 25-éig minden kétajtós kombinált hűtőszekrényre 25 hónap extra garanciát vállal az Electrolux.
 
Idén 25 éve, hogy a világ egyik legnagyobb háztartási gép gyártója jelen van Magyarországon. Az Electrolux Lehel Kft. 25. születésnapja alkalmából most egy pazar ajánlattal   kedveskedik a vásárlóknak: minden kétajtós hűtőszekrényre extra, 25 hónapos garanciát vállal.Az Electrolux széles, prémium termékválasztékából azért esett a választás éppen a hűtőszekrényre, mert a cég a Jászberényben és Nyíregyházán éppen 25 éves gyárt kombi hűtőszekrényeket.

Miért érdemes Electrolux hűtőszekrény mellett dönteni?

Az Electrolux márka mellett számos érv szól. Ezek a hűtőgépek gondos formatervezéssel, folyamatos termékfejlesztés során kerültek kialakításra. Az Electrolux kombi hűtőszekrények külső méretei pontosan akkorák, mint korábban, belső terük azonban nagyobb lett. Így sokkal kényelmesebben, több élelmiszert pakolhatunk és tárolhatunk, anélkül, hogy több helyet venne el a konyhából a hűtő.

Sokan azért ódzkodnak a no frost hűtőktől, mivel ezek kiszáríthatják, összefonnyaszthatják a hűtőben tartósan tárolt zöldségeket, gyümölcsöket. A két hűtőkörös TwinTech rendszerű Electrolux hűtők magas páratartalmú klímát tartanak fenn a belső térben. Így az ételek nem száradnak ki, nem fonnyadnak meg, és a fagyasztótérben nem rakódik le a jég.

Az Electrolux EN3854MFX szabadonálló hűtőgép alulfagyasztós kombinált készüléket CustomFlex rendszerű ajtóval szerelték fel. A CustomFlex rendszerrel az ajtó belső felén tetszés szerint rendezheted át a polcokat és tartókat.

Az Electrolux TwinTech® FrostFree és FreeStore® technológiája tökéletesen gondoskodik az  Electrolux EN3854MFX szabadonálló hűtőgép hűtőterének optimális páratartalmáról. A függetlenített levegőhűtési rendszer sokkal hosszabb ideig megőrzi az élelmiszerek frissességét és zamatát. A FreeStore rendszernek köszönhetően egyenletesen áramlik a levegő, ezért a hűtőtér minden pontján egyenletes a hőmérséklet.  Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármelyik polcra pakolhatunk bármit, nincs kötöttség.

Rendeld meg most és vidd haza 25 hónap extra garanciával akár az Electrolux EN3854MFX hűtőgépet, akár másik modellt!