Finish csomag és 3 részes edényszett minden Electrolux mosogatógéphez

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2017.03.17. 19.57 | Módosítva : 2017.03.19. 19.25

Új, megbízható mosogatógépet keresel? Ragyogóan tiszta edények és évente két hét plusz szabadidő: ezt jelenti a mindennapokban egy Electrolux mosogatógép. Most garantált ajándékkal.

Bármilyen edényt teszel a mosogatógépbe, az Electrolux készüékei egyedülállóan tisztára mosnak mindent. A legnagyobb, legzsírosabb serpenyőkkel, a sütőtálakkal is elbír. A törékeny üvegpoharak gépi mosogatása is megoldott számos modellben. A kézi mosogatás időszükségletétől való megszabadulás a felmérések szerint plusz két hét szabadidőt jelent minden évben a mosogatógép használó háztartások számára.
A legtöbb Electrolux mosogatógép belső tere az edélyek méretéhez igazodóan átrendezhető. A felső kosarat feljebb emelheted vagy lejjebb állíthatod, még akkor is, ha már telepakoltad a kosarat. Az alsó kosárban a modellek nagy részénél lehajthatóak a tányértartók, és mozgatható az evőeszköztartó kosár is, hogy beférjenek a nagyobb tálaló edények vagy lábosok.

A melegvízre is köthető, vízszenzoros, A+ energiahatékonyságú Electrolux ESL4555LO beépíthető mosogatógép felső kosara is állítható, ráadásul lehajtható csészetartóval, pohárrögzítő gumitüskékkel szerelték fel.

Figyelem! Ha a márkabolt.hu webáruházban vagy üzleteinkben vásárolsz 2017. március 13. - május 3. között  szabadonálló vagy beépíthető Electrolux mosogatógépet, most ajándékkal is meglepünk! A regisztrációhoz kötött, garantált ajándékcsomag 2 hónapra elegendő Finish Quantum Max alma és lime mosogatógép-tablettát (60 db), 1 db Finish mosogatógép tisztítót (250 ml), valamint egy 3 részes edényszettet tartalmaz.