Ezt a porszívót használd állatszőr allergia esetén

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2017.09.01. 19.56 | Módosítva : 2017.09.01. 22.02

Állatszőr-allergiában szenvedő családtag? Kellemetlen, de kevésbé súlyos esetekben a boldog együttélés az alapos takarítással már lehetővé válik.

Allergiás tüneteket válthatnak ki az állat nyálában, faggyújában, vizeletében található fehérjék, sőt a leváló hámsejtek darabjai is. Ezek az apró részecskék bekerülnek a lakás levegőjébe, a bútorok huzatába, a szőnyegekbe és a függönyökbe. Érdemes házikedvencünk fekhelyét bizonyos időközönként magas hőmérsékleten átmosni, vagy kicserélni. Az emberhez hasonlóan, ahol leginkább az ágyban, kanapén jelennek meg, az állatoknál a fekhely jelenti az atkák számára leginkább kedvelt életteret.  A szabad szemmel láthatatlan, apró háziporatka levegőben szálló, elszáradt széklete allergiás tüneteket okozhat.

Az Electrolux ZUOANIMAL+ porszívót kifejezetten állatbarátoknak fejlesztette ki az Electrolux. A porszívó eroProTM mini turbó szívófeje és az S-bag™ szagsemlegesítő porzsákja segít abban, hogy hatékonyan és energiatakarékosan takaríts ezzel a készülékkel. A szagsemlegesítő réteggel bevont  szintetikus anyagú porzsák magában tartja a nedvességet, az Allergy Plus filter pedig a legkisebb részecskéket is hatékonyan kiszűri a levegőből. Kiváló porfelszedési képességét az erős szívásteljesítményű motornak és a kiváló szívófejnek köszönheti.

Márkabolt.hu Tipp: A markabolt.hu webáruházban Electrolux porszívók széles válaszékát találod. Külön elérheted a környezetkímélő és fokozottan energiatakarékos Electrolux Green porszívókat, az akkumulátoros kézi porszívókat is.