Élménybeszámoló az Electrolux zártkörű sajtótájékoztatójáról

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2012.06.18. 14.39 | Módosítva : 2012.06.18. 15.33

Múlt héten -ahogy olvashattátok is- részt vettünk az Electrolux zártkörű sajtótájékoztatóján, ahol az Inspiration termékcsaládot mutatták be a szakmának.

A hétvégén volt egy kis időnk, hogy leülepedjen a sok információ és izgalmas újdonság, amit láttunk, hallottunk, kipróbáltunk és kóstoltunk.

Ismét meggyőződtünk, hogy a Pacal Párbaj győztese, hazánk egyik legjobb séfje, Segal Viktor nem csupán arra képes, hogy saját konyhájában, professzionális környezetben alkosson szemet gyönyörködtető és fenséges fogásokat, de pár pillanat és néhány apró fogás segítségével azt is eléri, hogy az átlag szakács (akinél bizony néha odaég a szósz és nyers marad a hús) is mesterséfnek érezze magát.

Mindeközben pedig megismertük azokat a lenyűgöző tudású, mégis pofonegyszerűen kezelhető konyhai gépeket, amik az Inspiration termékcsaládot alkotják.
A gőzsütőnek köszönhetően mostantól elég pár perc, hogy az ételek a kívánt módon átsüljenek. Sőt, már a párolást is a sütőre bízhatjuk, hála a víz és a hő erejének! Belsős tippünk: a sütő nyitásakor legyünk óvatosak, mert a bent lévő forró gőz kicsaphat és kellemetlen perceket okozhat, illetve a sütési technológia következtében a kicsapódó víz a tepsiben gyűlhet össze, amit szintén jobb nem magunkra borítani :).
Az új indukciós főzőlap is bizonyította, helye van a konyhánkban: egy mozdulattal állítható a hőfok és egyetlen gombnyomással duplájára növelhetjük a főzőzónát a Bridge funkció segítségével.
Nagy kedvencünk a kézi mixer volt, ami pár másodperc alatt aprította fel a mangót olyan pépesre, amilyen eddig csak az éttermekben és a háziasszonyok álmaiban volt.
És a plusz: a csodás hűtőszekrények, melyekbe mindenki azonnal beleszeretett. Bársonyos, üdítő színek, hatalmas belső tér és tökéletes működés!

Reméljük hamarosan ismét mesterszakáccsá válhatunk és újból élvezhetjük az Electrolux vendégszeretetét és a remek hangulatot!