Elindult a nevezés az Electrolux Ideas Lab versenyre

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2016.08.16. 15.48 | Módosítva : 2016.08.16. 16.32

Gasztronómiai ötletversenyre várja a nevezéseket az Electrolux. Érdekel az egészséges életmód? Szeretsz főzni? Tele vagy új ötletekkel? Jól jönne 10 000 euró? Ezt a versenyt Neked találták ki!

Már lehet nevezni az Electrolux új ötletversenyére, az Electrolux Ideas Lab-re. Az elhízás, a diabétesz és az alultápláltság,  az élelmiszerpazarlás, az élelmiszerek előállítása során keletkező károsanyag kibocsátás világszerte hatalmas probléma. Az Electrolux az Electrolux Ideas Lab versennyel  arra szeretne ösztönözni mindenkit, hogy közösen találjunk olyan új megoldásokat, amelyek segítenek változtatni a rossz szokásokon, egészségesebbé és fenntarthatóbbá teszik az otthoni sütés-főzést, az étkezést.

Az Electrolux Ideas Lab versenyre 18 évét betöltött jelentkezőket várnak. Az okostelefonos alkalmazásoktól kezdve az élelmiszermegosztó programokon és apró konyhai trükkökön át egészen az átgondolt üzleti stratégiákig bármilyen ötlettel lehet nevezni. A legfontosabb, hogy a pályázó a megszokottól elszakadva gondolkozzon háztartásáról.

A legjobb 50 ötletet 2016. október 18-án mutatja be az Electrolux, a TOP 10 pályázat közül pedig novemberben választják ki a győztest. A nyertes ötlet megalkotója 10 000 euró összegű főnyereményt vihet haza. Ráadásképpen egy utazást nyer Stockholmba, Európa egyik startup fővárosába. A stockholmi utazás során az Electrolux vezetőitől és a legsikeresebb skandináv startupok alapítóitól kap a győztes segítséget  ahhoz, hogy ötletét továbbfejlessze, és akár elindítsa annak megvalósítását.

Bővebb információ  a nevezésről az Electrolux Ideas Lab angol nyelvű honlapján, a www.electroluxideaslab.com weboldalon.

A verseny fordulóiról, a TOP10 ötletről és a győztesről természetesen beszámolunk itt, a markabolt.hu Magazin felületén.