Electrolux gondoskodás az outdoor ruházatnak

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2017.03.31. 19.49 | Módosítva : 2017.04.17. 17.55

Mintha ruhatisztítóban frissülnének fel outdoor és funkcionális ruhadarabjaid. Az Electrolux készülékek kíméletesen mossák tisztára a ruhákat: még a tollkabátok, a vízlepergető réteggel bevont esődzsekik és gyapjúpulóverek is biztonságban vannak a szövetbarát dobban.

Az outdoor ruhákat sokszor próbára teszi az időjárás: helyt kell állniuk szélben, latyakban, esőben. Ahogyan óvnak a szélsőséges időjárási viszonyok között, ugyanúgy kell gondoskodnod róluk, hogy   minőségüküket megőrizzék és sokáig vislehesd az egyedi technológiával készült darabokat.

Ha az időjárás viszontagságaival akarsz dacolni, elengedhetetlen a réteges öltözködés. Egy szél- vagy sídzseki megvéd a hótól, esőtől és széltől. Célszerű polár vagy tollal bélelt aláöltözőt venni alá, ami benntartja a meleget, ahhoz pedig, hogy bőrödet szárazon tartsd, viselj gyapjúból készült holmit.

Sí- vagy vitorlatúrára készülsz? Fontos, hogy megfelelően gondoskodj síruhádról, vagy vitorlás öltözékedről.  Ha a vízlepergető képessége már nem az igazi egy kabátnak, mosd alacsony hőfokon, és szárítsd meg, mielőtt hideg vasalóval áthúzod.  Ha már nem szellőzik elég jól a kabátod, mosással megtisztíthatod az eltömődött pórusokat, majd szárítás után simítsd át hideg vasalóval.

A pehelykabátok tisztításakor célszerű mindig gépi mosást választanod, mivel csak extra öblítéssel tudod teljesen eltávolítani a felesleges vegyszert a tollakból. A kabátot közvetlenül a mosás után vedd ki a dobból, de kicsavarás helyett fektetve nyomkodd ki belőle a vizet, így a kabát sokáig megőrzi majd eredeti formáját.

A Woolmark Blue minősítésű, Electrolux EWF1497HDW2 elöltöltős mosógép a legkényesebb, különleges odafigyelést igénylő outdoor ruhadarabokról is gondoskodik.