Electrolux a Gourmet Fesztiválon

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2014.05.30. 10.04 | Módosítva : 2014.05.30. 10.21

A 2014. május 30. és június 1. között a Millenáris Parkban  újból megrendezésre kerülő Gourmet Fesztivál idén is a legfinomabb hazai ételkülönlegességekkel és izgalmas rendezvényekkel várja a gasztronómia szerelmeseit. Míg tavaly a fesztivál középpontjában a gulyás állt, az idei év tematikája a rakott krumpli köré épül.

A háromnapos rendezvény során a látogatók több mint száz kiállító ételkülönlegességeit, cukrászati remekeit, borait és söreit ízlelhetik meg, ebben az évben pedig a hazai ízek mellett a nemzetközi kulináriaát képviselő magyarországi éttermek séfjei is bemutatkozhatnak.

A gasztro színpadon, ahol a gasztronómia legnevesebb képviselői, valamint külföldi sztárséfek bemutatói és kreációi csodálhatók meg, az Electrolux exkluzív főzőpultjában Electrolux   főzőlapok, kombi gőzsütők, és Assistent robotgépek segítik a munkát.

Idén az Electrolux gasztro sátorral, különböző programokkal és különleges vendégekkel várja az érdeklődőket. Május 31-én szombat este 18:00 és 19:00 között az Electrolux Főzőshow keretein belül az ismert blog, a Szárnyas Ízvadász szerzője, Fördős Zé gasztroblogger barátai társaságában- Havas Dórával (Lila Füge) és Jancsa Jánossal (Burger Blog)- szórakoztatja majd a látogatókat. Hogy mivel készülnek? Mivel idén először az itthon is egyre nagyobb divatnak örvendő street food képviselői is megmutatják magukat, így a három blogger saját élményeiből merítve készít egy-egy street food falatkát, ezután pedig a fesztivál témájának jegyében együtt elkészítik a saját street food rakott krumplijukat.

A bemutató mellett az  Electrolux gasztro sátorban a fesztivál három napján megállás nélkül készülnek majd a különféle street food hamburgerek. A három gasztro blogger Electrolux főzőlapon készíti majd a finomabbnál finomabb, magas minőségű húsokból készülő húspogácsákat. A fesztivál során több, mint 1000 hamburger elkészítése nem kis feladat, ebben a egy nagy teljesítményű Assistent robotgépet és két Electrolux kombi gőzsütő lesz még a séfek segítségére.

Várunk Téged is a 2014-es Gourmet Fesztivál Electrolux standján!