Egyedülálló AEG gondoskodás, extra garanciával

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2016.09.24. 19.27 | Módosítva : 2016.10.04. 19.13

Vásárolj 2016. szeptember 26. és november 30. között AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárítógépet és 2 év extra garanciát kapsz ajándékba, az egy éves gyári garancián felül.

Hogyan gondoskodnak az AEG mosógépek ruháidról?

Kíméletesen mosnak Az AEG mosógépek minden ruhát a lehető legkíméletesebben mosnak tisztára. Szenzorainak köszönhetően nem mosnak indokolatlanul sokáig egy ruhadarabot sem, ezért mindegyik sokáig megőrzi újszerűségét.

A gőz erejével frissítik fel a ruhákat  A ProSteam® technológiájú AEG mosógépek a gőzzel frissítik fel a ruhákat és a gyűrődéseket is kisimítják.

Hogyan óvják az AEG szárítógépek a ruhákat?

Ruháidra szabott védelem Az AEG szárítógépekben a ruhák felfekszenek a dob falára, mintha fektetve száradnának. Az outdoor ruhákat pedig olyan hőfokon szárítják, mely megőrzi a ruhák vízhatlanságát.

Szárítás biztonságos, alacsony hőfokon Az AEG SensiDry technológia alacsony hőmérékleten szárítja a ruhákat ls folyamatosan figyeli a szárítási ciklust. Így a finom szövetszálakat megóvja a szárítás közben is az AEG.

Az AEG L7FEE48S elöltöltős mosógép ÖKOInverter motorral, gőzfunkciókkal, Woolmark Blue minősítéssel kényeztet Teged és ruháidat. A ProSense technológia® vigyáz a ruhákra, vizet és energiát takarít meg. A mosógép a Fuzzy Logic technológiának köszönhetően érzékeli és figyelembe veszi a töltet nagyságát. A szenzorok pontosan beállítják a mosás paramétereit, így biztosítva minden töltet számára az optimális mosási hatékonyságot.

ÖKOInverter motorja rendkívül energiatakarékos, így a mosógép A+++-30% energiaosztályú. A szénkefe nélküli, ÖKOInverter motorra a gyártó 10 év garanciát vállal.

Márkabolt Tipp: Indítsd el most az AEG L7FEE48S elöltöltős mosógép termékbemutató videóját! A videóból megismerheted  mosógép temérdek mosási programját is!