Design Oscar az Electrolux porszívóinak

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2014.03.30. 17.41 | Módosítva : 2014.03.30. 18.13

Rangos elismerésben részesült az Electrolux legjobb porszívója, az Electrolux UltraOne. A 60 évvel ezelőtt alapított  iF Design Award díjat a design – azaz ipari formatervezés – Oscarjaként is emlegetik. Olvasd el, miért díjazta a nemzetközi zsűri az UltraOne porszívót!

Idén  majdnem 5000 termék pályázott az iF Design elismerésre különböző kategóriákban, így a 49 tagú zsűrinek nem volt könnyű dolga. Az Electrolux UltraOne porszívói idén ismét a legjobbaknak bizonyultak, hiszen a termékcsalád 2009-ben már egyszer elnyerte a rangos elismerést. Az Electrolux UltraOne porszívóinak nagy teljesítményét, könnyű kezelhetőségét és halk működését is méltatta az iF Design zsűrije.

A 2013-ban bemutatott UltraOne modell az Electrolux eddigi legjobb porszívója, amely az iF Design díja mellett Kölnben a Plus X versenyen is elismerést érdemelt ki. A Plus X újságírókból és design szakemberekből álló zsűrije olyan innovatív, formatervezett minőségi termékeket díjaz, melyek hosszú távon nyújtanak könnyű kezelhetőséget és tervezésüknél a fenntarthatóság kiemelkedő szerepet játszott.

A jászberényi Electrolux gyárban készülő porszívók fejlesztésekor  a tervezők folyamatosan elemezték a vásárlók visszajelzéseit. A válaszadók 90 százaléka 3 fő elvárást fogalmazott meg: a nagy teljesítmény, a könnyű kezelhetőség és a halk működés a leginkább fontos porszívó jellemző.

A 2013 októberében megújult UltraOne készülékben 40 olyan változtatást sikerült végrehajtani, melyek még inkább megkönnyítik a használatot és sokakkal talán még meg is szerettetik a porszívózást. A halk, fordulékony és hatalmas szívóerejű UltraOne egy új, magasabb szintre emeli a takarítást Ráadásul a Green modell 700 Wattos motorjával is olyan szívóteljesítményt nyújt, mint a legtöbb ma kapható 2000 wattos modell.

Keresd az UltraOne termékcsalád modelljeit a márkabolt.hu porszívó kínálatában!