Design Lab 2015: már várják a nevezéseket

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.02.28. 17.45 | Módosítva : 2015.02.28. 17.52

Március 4-től várják a nevezéseket a világ egyik legismertebb és leginnovatívabb formatervezői pályázatára, az Electrolux Design Lab 2015 -re.

Designer leszel? Formatervezést tanulsz? Éppen most végeztél formatervezőként? Ezt a versenyt Neked találták ki! Minden évben nagy érdeklődés övezi az  Electrolux Design Lab versenyét, mely globális bemutatkozási lehetőséget teremt a fiatal formatervezőknek. Az Electrolux korábban kifejezetten az ipari formatervezést tanuló diákoknak tartotta fenn ezt a versenyt, de a verseny népszerűsége azt diktálta, hogy tágítsák  résztvevők körét. Erről bővebben itt olvashatsz.

A 2015-ös téma az „Egészséges, boldog gyerekek”. A pályázat három főbb fókusz köré épül, melyek közül a nevezéshez egyet kell választani. A levegő tisztítást, a főzést vagy  a mosást megújító ötleteiket április 8-áig küldhetik be a résztvevők. Bár egy-egy versenyzőnek számos ötlete lehet arra vonatkozóan, hogyan lehet javítani a levegőminőséget, mivel tehetik a háztartási eszközeink boldogabbá és egészségesebbé a gyerekkort: egy versenyző csak egy munkával nevezhet. A részletes nevezési szabályokat itt olvashatod el angolul. A szabályok csak angol nyelven érhetőek el és érdemes alaposan végigböngészni a részletes feltételeket, hiszen a verseny fődíja 10 000 euró és lehetőség az Electrolux gyakornoki programjában való részvételre!

A verseny hivatalos nyelve az angol, így a jelentkezést, valamint a tervedet  is angolul kell megküldeni. Ha egy angolul jól beszélő ismerősödet, barátodat meg is kéred a fordításra, fontos tudni, hogy a verseny kifejezetten egyéni, csoportok, alkotópárosok  nem jelentkezhetnek.