AKCIÓ! + 2 év garanciával AEG beépíthető sütők, főzőlapok

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2015.01.01. 10.52 | Módosítva : 2015.01.01. 12.15

Most igazán megéri a prémium minőségű AEG beépíthető sütők vagy főzőlapok közül választani! Február 10-ig minden vásárlónknak, aki a márkabolt.hu webáruházában vagy üzleteiben vásárol AEG beépíthető sütőt vagy főzőlapot, +2 év, extra gyári garanciát biztosítunk!
Ez azt jelenti, hogy a törvényileg meghatározott, kötelező garanciaidőn felül további 2 év garanciával háláljuk meg választását!

Az akcióban minden AEG beépíthető, a márkabolt.hu által forgalmazott sütő és főzőlap részt vesz 2014. december 10 és 2015 február 10 között. Kérjük, hogy az extra garancia érvényesítéséhez a megvásárolt készülék számláját és az extra garancia kártyát őrizze meg és érvényesítésekor mutassa be!

Lecserélné főzőlapját? Az AEG indukciós beépíthető főzőlapjai kiváló választást jelentenek! Az indukciós főzőzónáknál az erős elektromágneses mező a főzőedényben nagyon gyorsan termel hőt. Fontos azonban megjegyezni, hogy az indukciós főzőzónákat megfelelő főzőedényekkel kell használni. Ma már számos helyen beszerzhetünk kifejezetten az indukciós főzőlapokhoz készített edényeket. A főzőedény anyaga lehet öntöttvas, acél, zománcozott acél, rozsdamentes acél, többrétegű edényalj. Nem alkalmas indukciós főzőlaphoz az alumínium, réz, sárgaréz, üveg, kerámia, porcelán edény. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy az edényünk alkalmas indukciós főzőlaphoz, végezhetünk egy  eg«szerű próbát. A főzőedény akkor megfelelő indukciós tűzhelylaphoz, ha egy kevés víz nagyon gyorsan felforr a legmagasabb hőfokra beállított zónán.

Új sütőt keres? Az AEG beépíthető sütői számos innovációval felszerelten, kiváló sütési funkciókkal ellátottan fogják kiszolgálni Önt. Az AEG sütők mindegyike ujjlenyomatmentes, inox felülettel rendelkezik, kijelzőjükről a sütéshez kapcsolódó információk könnyűszerrel leolvashatóak.