Ajándék szakácskönyv AEG gőzsütőhöz

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2016.05.13. 21.14 | Módosítva : 2016.05.17. 14.52

Gyorsan? Egészségesen? Sok húst? Rengeteg kelt tésztát? Kenyeret? Bármelyik is a kedvenced, gőzsütővel minden sikerülni fog! Most ráadásul az AEG gőzsütőihez exkluzív AEG szakácskönyvet adunk ajándékba.

Az AEG KS8454801M beépíthető sütő multifunkciós kompakt gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, előre programozott receptekkel, nagy méretű érintőkapcsolós kijelzővel kerül forgalomba. Az AEG BS836480HM beépíthető sütő multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, 100 előre programozott recepttel, nagy méretű érintőkapcsolós kijelzővel kápráztat el. Az AEG BS731410HM beépíthető multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, 25 előre programozott recepttel, nagy méretű érintőkapcsolós kijelzővel teszi a dolgát.  Az AEG KS8454801M beépíthető sütő pedig pizza sütés funkciója mellett Sous vide-funckiójával is felhívja magára a figyelmet.

A ProCombi® sütők multifunkciós sütők, így nemcsak a  gőzprogramok tartoznak az extra funkciók közé.  A lassú sütés programmal intenzív lesz az ételek íze. A hagyományos sültek még finomabbak lesznek az egyedülálló ThermiC° rendszernek köszönhetően. Füstös aromát a grill program használatával érhetünk el.  

Vége a hepehupás piskótáknak, a sütő belső falához közeli linzerek és kekszek megégésének!  A ProCombi® gőzsütő hatalmas előnye, hogy egyenletesen süt az egész sütőterében, ezért az étel minden falatkája egyenletes színű és állagú lesz. Az előre programozott receptek tovább gyorsítják a konyhai előkészületeket és a tökéletes készülést ( így nem készülhet túl a kacsa vagy a bárány sem).


Ha a fenti  AEG gőzsütők közül vásárolsz  2016. január 11. és december 31. között, az Electrolux ajándékaképpen egy exkluzív AEG szakácskönyvvel is gazdagabb lesz.

A szakácskönyv  segítségével mindent megtudhatsz a gőzsütőről, kezeléséről és a gőz előnyeiről, a sütőprogramokról, többek között a 3 gőzprogramról (milyen éltelt melyik programon érdemes sütni, párolni) és a lassú sütésről és a különböző típusú húsok maghőmérsékletéről, hogy minden húst tökéletesre süss! A szakácskönyvben 52 recept van, melyeket az AEG gőzsütő különleges gőzprogramjain illetve a hagyományos sütőprogramokon is elkészíthetsz.

Márkabolt Tipp: Az egyes sütők  cikkszámaira kattintva rögtön a sütő részletes adatlapjára kattinthatsz. Válaszd ki kedvencedet most!