Ajándék páros belépő a Gourmet Fesztiválra minden Electrolux sütőhöz

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2017.04.17. 16.42 | Módosítva : 2017.04.17. 17.55

2017. május 18. és 21. között rendezik a  Gourmet Fesztivált, ami komoly gasztroünneppé nőtte ki magát az elmúlt években. Electrolux beépíthető sütő vásárlásakor a Gourmet Fesztiválra szóló páros belépőt adunk  ajándékba. Csak 2017. május 5-ig.

A gasztronómia legjava találkozik minden évben a Gourmet Fesztiválon. A legnagyobb hazai gasztronómiai rendezvényen a legjobb magyar és elismert külföldi éttermek, séfek várják a látogatókat felejthetetlenül finom alkotásaikkal. Az Electrolux gasztro sátorban pedig idén is folyamatosan készülnek majd a street food falatkák az Electrolux sütőkben.

A Gourmet Fesztivál történetében először az idei meghívottak között nemcsak a hazai gasztroélet legizgalmasabb szereplőit köszönhetjük, hanem a szomszédos régiók egy-egy kiemelkedő, világszínvonalú, izgalmas képviselőjét is. Kanadából pedig egy sztárcukrászt is megismerhetnek a fesztivál látogatói. A Gourmet színpadon találkozhatunk Anna Olsonnal, a Food Network kanadai sztárjával. Anna éttermi cukrászként kezdte pályafutását, és onnan dolgozta be magát a kanadai háztartások vasárnapi ebédjeinek közkedvelt vendégévé, és azóta több szakácskönyv és kalauz szerzője lett.

Az energiatakarékos Electrolux beépíthető sütőkben a különféle sütőprogramokkal minden ételt ellenállhatatlanul finomra süthetsz. Egyenletesen pirulnak meg a hatalmas hússzeletek és az aprósütemények is. Ha gyakran sütsz süteményt, tortát, kenyeret vagy tésztaféléket, válassz PlusSteam funkciós sütőt, melyben egy kis extra gőz segít még finomabbra, lazább állagúra sütni a fogásokat. Ha pedig a főzés a szenvedélyed, akkor keresd az Electrolux kombinált gőzprogramos és sous vide programos sütőit.

Az Electrolux EOC6631AOX beépíthető sütő pirolitikus, öntisztító funkcióval rendelkezik. Az infrasütés és pizzasütés mellett grillezni is tud. Húshőmérő és valós hőmérséklet kijelzés segít a tökéletes sütés elérésében.

Vásárolj Electrolux beépíthető sütőt 2017. április 11. és május 5. között, és egy páros belépőt adunk ajándékba. A 2 db 1-1 főre szóló belépőjeggyel kilátogathatsz a 2017. május 18. és 21. között megrendezésre kerülő Gourmet Fesztiválra! Az akció pontos részleteiről érdeklődj munkatársainknál!