Ajándék morzsaporszívó május 31-ig

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2016.04.01. 20.34 | Módosítva : 2016.04.01. 21.35

Az UltraOne, UltraSilencer és UltraPower porszívókhoz 2016. május 31-ig ajándék morzsaporszívót kap az Electrolux ajándékaképpen. Ismerd meg az akció részleteit!

Most igazán megéri „Ultra' porszívót vásárolni, hiszen 2016. május 31-ig történő vásárlás esetén Az Electrolux megajándékoz egy  Electrolux Rapido ZB5103W  morzsaporszívóval! Az ajándék érvényesíthető Electrolux UltraOne, UltraSilencer vagy UltraPower porszívó vásárlása esetén. Fontos tudni, hogy az ajándék morzsaporszívó nem automatikusan, a vásárláskor vehető át! A ajándék megérkezéséhez regisztrálnod kell a vásárlást itt.


      

UltraOne


Ha prémium porszívót keresel, mely szőnyegen és parkettán is kiemelkedően hatékonyan takarít, válassz az UltraOne modellek közül. Hatékony felépítésének köszönhetően  nem engedi vissza a beszívott port a szobába, ezért a levegő is tiszta lesz otthonodban.

UltraSilencer

Ha csak akkor van időd takarítani, amikor a többiek éppen pihennek, akkor egy UltraSilencer porszívó lesz a jó választás. Ezek a modellek ugyanis nagyon csendesek. Senkit sem fogsz zavarni, akár az éjszaka közepén álls neki a porszívózásnak.

UltraPower

Ha a kényelem fontos, akkor vásárolj UltraPower kéziporszívót. Ezek az akkumulátoros modellek mindig kéznél vannak, csak le kell emelni őket a töltőállványról, és már indulhat is a takarítás.

Keresgélj most az Ultra porszívók között!