Ajándék edény szett új indukciós főzőlaphoz

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2016.06.06. 19.30 | Módosítva : 2016.06.08. 09.13

Ki ne örülne egy vadonatúj indukciós főzőlapnak és egy ráadás ajándéknak? Új Electrolux indukciós főzőlap vásárlását követően egy prémium minőségű edény szettel gazdagítjuk minden kedves vásárló konyhai felszerelését, csak 2016. augusztus 15-ig!

Az indukciós főzőlap remek választás, hiszen gyors, biztonságos és csodálatos kinézetével elegáns  megjelenésűvé teszi konyhánkat. Azok a kedves vevők, akik most vásárolnak a markabolt.hu webáruházban vagy üzleteinkben Electrolux indukciós főzőlapot most ráadás ajándékot is kapnak. Méghozzá egy prémium minőségű, indukciós főzőlapon is használható főzőedény szettel (28 cm-es grill serpenyő + 20 cm-es lábas fedővel) gazdagítjuk a konyhai edényeit. A öntöttvas edények 3 rétegű márvány bevonattal rendelkeznek, ezért rendkívül jól vezeti a hőt, így nagyon gyorsan elkészül bennük az étel. A ráadás edényszettet egy gyors regisztrációt követően, blokk ellenében igényelheti.

Az EHO8840FOG indukciós főzőlap beépíthető modellhez is jár a ráadás edényszett augusztus 15-éig történő vásárlás esetén. Ez a modell automatikus felfűtéssel és automatikus kikapcsolással, érintőkapcsolós vezérléssel ellátott főzőlap. 4 indukciós főzőzónájából kettő a Bridge funkció aktiválásával összeköthető egyetlen, hatalmas főzőfelületté. Az Electrolux EHO8840FOG beépíthető főzőlap Eco és Count Up időzítése is segít a legoptimálisabb főzési hőfok kiválasztásában.  A energiaosztályú, intelligens hőfokszabályozással és percszámlálóval szerelték fel.

Markabolt Tipp: A markabolt.hu gazdag termékválasztékából válaszd ki most az igényeidnek legmegfelelőbb indukciós kerámia főzőlapot!