Ajándék Ariel és Lenor minden elöltöltős és felültöltős mosógéphez, illetve mosó-szárító géphez

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2017.03.13. 15.21 | Módosítva : 2017.03.17. 20.13

Electrolux felültöltős vagy elöltöltős mosógép, illetve mosó-szárító gép vásárlása esetén ajándékba adunk egy hatalmas, körülbelül 50 mosásra elegendő Ariel mosószert, illetve Lenor öblítőt tartalmazó csomagot.

Ha 2017. március 2. - május 30. között vásárolsz a markabolt.hu webáruházban vagy szaküzleteiben elöltöltős vagy felültöltős mosógépet, illetve mosó-szárítógépet, akkor nemcsak egy remek, megbízható háztartási géppel leszel gazdagabb. Ugyanis ebben az időszakban minden Electrolux elöltöltős mosógép, Electrolux felültöltős mosógép, vagy mosó-szárítógép vásárlásakor egy minőségi mosószercsomaggal is megajándékozunk!

Az ajándékcsomag 1 flakon Ariel Mountain Spring folyékony mosószert, 1 flakon Lenor Gold Orchid öblítőt és 1 flakon Lenor Sensitive Pure care   öblítőt tartalmaz. A  normál mosáshoz ajánlott adagolás betartása mellett ezek körülbelül 50 mosásra elegendőek. A biztos ajándék akkor kerül postázásra, ha a vásárláskor kapott blokk vagy számla dátuma 2017. március 2. és május 30. közé esik, valamint a bizonylaton pontos adatok szerepelnek. Az ajándékcsomag igénylésének pontos menetéről kollégáinknál érdeklődj!

Az Electrolux EWW1476WD elöltöltős mosó- szárító gépben a ruhák nem lesznek túlmosva vagy túlszárítva. Ez az Electrolux DualCare mosó-szárító gép képes automatikusan a töltethez igazítani a program hosszát. Mindegy, hogy mekkora töltetet mosol, a gép csak annyi ideig mossa a ruhákat, amíg azok tiszták lesznek, és éppen csak addig szárítja, amíg megszáradnak.

Ez a mosó-szárítógép  csendes, tartós és hatékony inverter motorral működik. Az inverter motorra az Electrolux 10 év garanciát vállal.

Markabolt.hu Tipp: Melyik Electrolux mosógépet vinnéd haza? Válaszd ki most kedvenc modelledet!