AEG gőzsütők a töléletes ízélményért

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2016.05.13. 21.15 | Módosítva : 2016.05.17. 16.47

Tökéletes ízek, gyönyörű textúrák érhetőek el egy AEG  ProCombi® multifunkciós sütő segítségével. A gőzprogramok mellett számos kényelmi funkció, energiatakarékos működés jellemzi az AEG sütőket.

Az AEG  ProCombi® multifunkciós sütőket nedvességérzékelő szenzorral szerelték fel. Így függetlenül a készítendő étel típusától, automatikusan beállítja a legjobb íz, szerkezet és zamat eléréséhez szükséges hőmérsékletet és a nedvességtartalmat.

A SousVide funkcióval rendelkező sütő modellek a húsételek kedvelőinek tesznek elérhetővé a csúcséttermek kínálatában már  megszokott sous-vide technológiájú ételek otthoni elkészítését.  A  szuvidolás  során a sütő a vákuumzárt csomagolásban lévő ételt a hagyományos sütésnél alacsonyabb hőmérsékleten, sokkal lassabban süti, így nemcsak a fűszerek aromája lesz intenzívebb, de a hús rostjai is puhábbá válnak. A szuvidolás eljárásával elkerülhető az ételek túlkészítése is. A sütési folyamat kíméletes, minden zamat az elkészült ételt gazdagítja.

Az A energiaosztályú AEG BS731410HM beépíthető multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, beépített húshőmérővel érhető el. 70 literes sütőterében 5 különböző polcmagasság és 3 ütési szint található. A melegen tartás funkciója készételek melegen tartására és edények felmelegítésére egyaránt használható.  Az AEG KS8454801M kompakt, beépíthető sütő ujjlenyomatmentes acél felületének köszönhetően évek múlva is megőrzi tökéletes megjelenését. A magyar nyelvű kezelőfelületen néhány kattintással beállítható a kívánt sütési mód. Rozsdamentes acél fogantyúja stílusos kiegészítője ennek a szép sütőnek.

A 3,5 kW teljesítményű, 71 literes sütőtérrel felszerelt AEG BS836480HM beépíthető  multifunkciós gőzsütő INOX, rozsdamentes acél kivitellel kerül forgalomba.  A panoráma ablaknak köszönhetően az ajtó nyitogatása nélkül is folyamatosan követhetjük a sütési folyamatot.  A 4 rétegű sütőüvegezés könnyen szétszedhető, tisztítása is egyszerűen elvégezhető. Mivel a gőzgenerátor a sütőtéren kívül került elhelyezésre, így hatalmas a sütőtér. A sütőhoz számos tepsi, többek között aszalólemez és párolórács  is alapfelszerelés.

Az AEG sütők használatát a nagyméretű ProSight Plus szöveges LCD-kijelző teszi könnyeddé. Az egyedülálló VarioGuide program rengeteg recepthez kínál hozzáférést, ráadásul javaslatot tesz az ideális hőmérsékletre, nedvességre és sütési időre is.