A vízgyűjtő területek kiszáradnak

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2012.03.02. 10.52 | Módosítva : 2012.03.19. 13.46

A legújabb szárítógépekkel teljesen kiiktatható a hétköznapokból a teregetés, de akár a vasalás is.
Nincs más teendő, mint mosás után a szárítógépbe helyezni a nedves ruhákat. Ezután kiválasztjuk a megfelelő programot - a ruha anyaga és az elérendő szárazság figyelembevételével. Ez utóbbi a vasalószáraztól egészen a szekrényszárazságig változhat. Így a törölközők esetében nem is kell a vasalással vesződni, aminek következtében csökken a levegőbe jutó pára mennyisége.

Sőt! Amellett, hogy ruháink gyorsan megszáradnak, puhábbak is lesznek, mint eddig. Hisz1 a gép dobjában a meleg levegő átjár minden egyes textilszálat és puhává varázsolja azokat, akárcsak abban a bizonyos mackós öblítőreklámban. A változó irányú dobmozgás pedig a gyűrődéseket is megelőzi.

Ha eddig az égbeszökő áramfogyasztástól tartva választotta a macerás teregetést, most fellélegezhet. Ugyanis a legújabb szárítógépek több, mint 50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint hagyományos társaik, és akár 9kg ruhát is képesek megszárítani. Így vödörnyi párától mentesítjük egyszerűen és gyorsan lakásunkat, ráadásul a teregetéshez szükséges helyet is megspóroljuk.
 

Kiváló választás lehet például az AEG T96690IH jelzésű Heat Pump hőszivattyús technológiával ellátott modellje, mely némán varázsolja szárazzá ruhaneműit. Auto Off funkciója pedig kérés nélkül segít a spórolásban.

Egy kis plusz: Ha öltönye, kosztümje vagy kényes blúza meggyűrődött és nem volt ideje elvinni a tisztítóba – hogy méregdrágán kivasalják -, akkor itt a megoldás: tegye be szárítógépébe, válassza a gyűrődésmentesítés funkciót és pár perc múlva frissen, ráncmentesen indulhat munkába.

 

Ha úgy gondolod, ez még nem volt elég meggyőző, nézd meg videónkat!