A vágy villamosa most a gasztronómia szerelmeseit szállítja

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2012.07.13. 18.42 | Módosítva : 2012.07.13. 18.58

 

Brüsszelben útjára indult az Electrolux legújabb mozgó étterme, melynek ötletét a nagysikerű Cube adta. Az élmény-villamoson Michelin-csillagos séfek várják a gasztronómia szerelmeseit és az izgalmas kalandok keresőit.
 
Az Electrolux mozgó étterme, a Cube 2012 tavaszán mutatkozott be Brüsszelben pillanatok alatt hatalmas sikerre tett szert.  Három hónapos nyitva tartása után is sokáig témát szolgáltatott a város lakóinak.
A brüsszeli ízlelőbimbóknak azonban nem kellett sokáig nélkülözniük az Electrolux konyhákban készülő különleges fogások ízeit, hiszen megérkezett az étteremmé alakított élmény-villamos. 
 
Összesen hat, két-két Michelin-csillaggal rendelkező séf kényezteti a mozgó étterem vendégeit az Electrolux készülékek segítségével készült varázslatos fogásokkal. Mindezt pedig Brüsszel legszebb utcáinak lenyűgöző látványa teszi teljessé.
Az élmény-villamos hetente hat napon várja ebédre és vacsorára a nagyközönséget, valamint heti három este különleges vállalati rendezvényeknek ad helyszínt.
 
 
Az Electrolux célja, hogy -a Cube koncepciójához hasonlóan- a villamos-étteremben is élménnyé varázsolja az étkezést. Ehhez az is hozzájárult, hogy a vendégek az ételek kóstolása során beszédbe elegyedhetnek a neves séfekkel, konyhai trükköket tanulhatnak és beleshetnek az egyszerű, mégis csodás ízek elkészítésének kulisszatitkaiba. 
 
A tervek szerint 2012 végéig mintegy 15.000 turista és brüsszeli lakos válhat részesévé az egyedi Electrolux élménynek. 
 
Tudj meg még többet az Electrolux mozgó éttermeiről itt és itt a Márkabolt.hu Magazinjában!
 
Electroux élmény-villamos