A legropogósabb héj Zanussi gőzsütővel

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2017.10.31. 22.12 | Módosítva : 2017.11.02. 19.38

Szeretnél végre igazi házi kenyeret sütni otthonodban? A Zanussi új gőzsütőjében a forró gőznek köszönhetően a házi kenyér színgazdag, fényes külsővel, ropogós héjjal és omlósan lágy belső textúrával örvendeztet meg, akár minden nap!

Akár húst, akár kenyeret sütsz, adj hozzá egy kis gőzt, és rögtön ropogósabb, szaftosabb, gazdagabb ízű lesz az étel! Azokban sütőkben, amelyekhez grill is tartozik, több ételt készíthetsz, mint a hagyományos modellekben. A húsokat hagyományos és légkeveréses funkcióval rendelkező sütőkben is megsütheted, azonban gőzsütőben készítve lesznek a legfinomabbak. A légkeveréses sütőben mindenfajta kenyér- és süteményfélét fantasztikusan finoman készíthetsz el.  A multifunkciós sütők funkciói között megtalálod az összes fenti funkciót, ráadásul a gőzprogrammal finom ízű és textúrájú ételeket készíthetsz.  

A gőzsütőben a jó ételek még finomabbak lesznek. Egy gőzsütő mindent tud, amit a hagyományos multifunkciós sütők, kiegészítve a gőzsütés előnyeivel. Akár húst, akár kenyeret sütsz, adj hozzá egy kis gőzt, és rögtön ropogósabb, szaftosabb, gazdagabb ízű lesz az étel! A Zanussi multifunkciós PlusSteam gőzsütőkben a gőz és a forró levegő együtt sokkal finomabbra süti az ételeket.

A már megszokott, jól bevált receptek is sokkal teltebb, gazdagabb ízűek és jobb állagúak lesznek, ha gőzprogramon készülnek el. A sült hús szaftosabb, a kenyér ropogósabb és lazább lesz. Minden nap egyszerűen készíthetünk fantasztikusan finom ételeket. Egy kis gőz segítségével akár a másnapos kenyeret is frissé varázsolhatjuk. Ugyanolyan ízű és állagú lesz, mint frissen, így nem kell kidobni egyetlen szeletet sem!

A Zanussi ZOB65802XK beépíthető sütő A energiaosztályú, multifunkciós sütő. Az inox kivitelű, elektromos grillel ellátott multifunkciós sütő 72 literes sütőterében 4 polcmagasságon 3 sütési szinten készülhetnek a finomságok. Az ujjlenyomatmentes felületnek köszönhetően mindig szép marad a sütő. A sütési programok közül a kiolvasztás program az egyik érdekessége ennek a gőzsütőnek. Ebben az üzemmódban csak a ventilátor és a megvilágító lámpa üzemel. Hője a légkeveréssel együtt olyan hatást kelt, mintha szobahőmérsékleten olvadna fel a mélyhűtött élelmiszer.