A legjobbak legjobbika lett az Electrolux kézi porszívója

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2014.05.23. 17.57 | Módosítva : 2014.05.23. 18.38

Számos díjat bezsebelt az Electrolux a a világ egyik legnagyobb és legrangosabb termékdesign versenyén. Az Electrolux  Ergorapido 2in1 kéziporszívó, a Rapido morzsaporszívó, valamint az UltraOne és az UltraCaptic porszívók is kiérdemelték a piros pontot!

A 2014-es Red Dot 40 tagú, világhírű szakértőkből álló zsűrijéhez 1816 nevezés érkezett a világ 53 országából. A „Legjobbak legjobbika” elismeréssel díjazott Ergorapido  2 az 1-ben vezeték nélküli kéziporszívó világszerte megváltoztatta a takarítási szokásokat. A Magyarországon gyártott porszívókat egyedi megjelenésük miatt senki nem rejti a szekrénybe, így mindig kéznél van. Ráadásul a beépített LED világítás  még hatékonyabbá teszi a takarítást. A zsűri bírálatában a kézi porszívó gyönyörű vonalvezetését, a termék kifinomultságát, kecses formáját emelte ki.   

A Red Dot zsűrije az innovatív megoldásokat díjazta az UltraCaptic és az UltraOne porszívók esetében. Az UltraCaptic  az Electrolux prémium porszívója.  A fejlesztők  egy különleges megoldásának segítségével a porszívó még tartályban összetömöríti a port, így az a kiürítésnél nem kerül a levegőbe, sőt a portartály kapacitását is megnöveli.

Az ergonomikus formatervezésű UltraOne  az Electrolux csúcskategóriás porzsákos porszívója. A tavaly megjelent új modell számos fejlesztés eredményeként minden eddiginél hatékonyabban szívja fel a port a vastagabb szőnyegekből és kárpitokból.  Az egyedi formatervezésével díjat nyert Electrolux Rapido  az első olyan morzsaporszívó, amelyre kerekeket szereltek, így gyors és könnyű vele a takarítás, görgői puha borítása pedig kíméli a bútort és a padlót a karcolásoktól.

Az Electrolux a porszívók mellett a vállalat a professzionális, éttermeknek szánt nagykonyhai  termékek kategóriájában is átvehette a „Legjobbak legjobbika” elismerést. A thermaline M2M nagykonyhai főző- és sütőpult érdemelte ki a Red Dot díjat, amely 40 féle sütési, főzési funkciót kínálva az 5 csillagos éttermek igényeit is kielégíti. A zsűri szerint a thermaline M2M egy „egyszerű, mégis káprázatos főzőrendszer, melynek a megjelenése már önmagában garancia a páratlan minőségre”.