A Konyhafőnök konyhájában is ott az Electrolux

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2014.09.17. 21.16 | Módosítva : 2014.09.17. 21.21

Electrolux indukciós főzőlapok, TFT kijelzős gőzsütők, Assitent konyhagépek, turmixgépek, botmixerek segítik A Konyhafőnök című gasztro-reality műsor versenyzőit az RTL Klub új versenyében.

Még csak néhány hete indult, máris nagy népszerűségnek örvend A Konyhafőnök című főzőműsor, ahol hobbiszakácsok igyekeznek megszerezni A Konyhafőnök megtisztelő címet.

Hogy milyen a jó konyhafőnök? Ha megkérdeznénk A Konyhafőnök  zsűrijének tagjait, Fördős Zét, az Electrolux gasztroblogger partnerét, Vajda Pierre ételkritikust és Bernáth József mesterszakácsot, valószínűleg mindhárman mást emelnének ki legfontosabb tulajdonságként. Egy dologban azonban bizonyára egyetértenének: a jó konyhafőnöknek jó minőségű konyhai eszközökre van szüksége. A hobbiszakácsokat napról napra és fordulóról fordulóra Electrolux konyhai kisgépek (konyhagépek és botmixerek), modern, új fejlesztésű TFT kijelzős gőzsütők és indukciós főzőlapok segítik álmaik elérésében.

Hogyan boldogulnak a versenyzők a konyhában és a konyhai eszközökkel? Egy teljes hónapon keresztül, minden hétköznap este 19 órától láthatod az RTL Klub műsorán. Képek forrása: facebook.com/A-Konyhafonok