50 mosásnyi ajándék* Ariel és Lenor a mosógépekhez és a szárítógépekhez

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2017.10.28. 19.30 | Módosítva : 2017.10.31. 21.36

Csak most! Electrolux mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén 50 mosásra elegendő* Ariel mosókapszulát és Lenor öblítőt adunk ajándékba 2017. október 10. és  2018. január 10. között!

Az ajándékcsomag tartalma 50 mosásnyi Ariel és Lenor ajándékba (.az 50 mosás normál mosáshoz ajánlott adagolás esetén értendő). Mit tartalmaz a csomag? 1 doboz, 22 darabos Ariel Mountain Spring mosókapszula, 1 doboz, 28 darabos Ariel Color mosókapszula mellett 1 flakon (1,5 l), 50 mosásra elegendő Lenor Gold Orchid öblítő található az ajándékcsomagban. Fontos információ, hogy az ajándékot külön, a vásárlást igazoló blokkal lehet megigényelni, tehát a vásárlást követően, néhány héten belül érkezik meg az új készüléket vásárló háztartásába.

Válassz például egy nagyszerű Electrolux szárítógépet!

Az Electrolux EW9H378S szárítógépben ruhadarabjaid nagyszerű megjelenésűek és tapintásúak maradnak. A PerfectCare 800 szárítógépek közé tartozó DelicateCare rendszere a hőmérsékletet a ruhaneműnek megfelelően, míg a dob mozgását az adott szövetnek megfelelően választja ki. Ez azt jelenti, hogy a ruhadarabok kezelése testreszabottan történik, még azoké is, melyeket korábban nem mertél szárítógépben szárítani.

Az Electrolux EW9H378S szárítógép egyik újdonsága a SmartSense rendszer. Ez érzékeli az egyes ruhadarabok páratartalmát az adott töltetben, így egyenletesen szárítja, a túlszárítást elkerülve a kényesebb darabokat is. A GentleCare gondoskodás is óvja a szöveteket. A  GentleCare rendszernek köszönhetően a szárítógép a hagyományos szárítógépekhez képest közel fele olyan magas hőfokon szárítja a ruhadarabokat.

Márkabolt.hu Tipp: Az A++ energiahatékonyságú Electrolux EW9H378S szárítógép további előnye, hogy Woolmark Blue minősítésű szárítóprogrammal is rendelkezik. A Woolmark Blue nemzetközi minősítés a garancia arra, hogy a legkényesebb, eddig csak fektetve szárított gyapjúpulcsik is száríthatóak a készülékben.