12 hónapnyi Jar mosogatókapszulával kapható minden Electrolux mosogatógép

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2024.05.23. 06.11 | Módosítva : 2024.06.11. 10.20

Április 2. és június 30. között vásárolj Electrolux mosogatógépet, és az Electrolux akár egy évre elegendő Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát ad ajándékba. Az ajándékcsomag tartalmazza a következőket: 10 csomag, egyenként 29 db Jar Platinum Plus mosogatókapszula. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy kiváló mosogatógép mellé egy évre elegendő prémium mosogatókapszulát kapj!

Az Electrolux mosogatógépek, terítékszámtól és kiviteltől függetlenül,  garantálják a foltmentesen tiszta edényeket. A szatelit szórókar minden sarkot elér, így az edények ragyogóan tiszták lesznek. A  hagyományos szórókarokkal ellentétben több irányban mozog a szatelit szórókar, így, háromszor annyi vizet permetez az edényekre extra vízfogyasztás nélkül.

Kapacitás, mosogatóprogramok és beépíthetőség szempontjából széles választékban állnak rendelkezésre webáruházunkban Electrolux mosogatógépek,  így biztosan megtalálhatod az igényeidnek leginkább megfelelőt. Néhány készülék megkönnyíti a be- és kipakolást, más modellek kiválóan tisztítják az extra zsíros edényeket, vagy éppen az üvegpoharak biztonságos mosogatását teszik lehetővé.

Markabolt.hu Tipp: Bármely Electrolux mosogatógép mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy nagyjából egy évig nem kell mosogatógép tablettára költened. Ha 2024. április 2. és június 30. között vásárolsz Electrolux mosogatógépet, és online regisztrálsz, az Electrolux ajándékba küld neked 10 csomag, egyenként 29 db Jar Platinum Plus mosogatókapszulát. Vásárlást követően, online regisztrációhoz kötött! Minden részlet itt