Zöld készülékekkel a fenntarthatóságért

Kategória: Energiatakarekossag
2016.03.03. 15.12 | Módosítva : 2016.03.31. 14.35

Az Electrolux elkötelezett a fenntarthatóságért: ennek jegyében egyre több ún. zöld termékkel segítjük vásárlóinkat. Az újrahasznosított anyagokból készített porszívók gyönyörűek, ráadásul a kiváló teljesítményüket jobb energiahatékonysággal érik el.

Az Electrolux ZUOGREEN+ porszívó nemcsak azzal ténnyel ejt rabul, hogy nagyrészt újrahasznosított műanyagból készítették. A gondos tervezőmunka eredménye, hogy 60%-kal kevesebb villamos energiát használ fel a hagyományos 200 W-os porszívókhoz képest.
Emellett kiemelkedően jó a porfelszedő képessége. Burkolata és alkatrészei  70 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek. PVC-t egyáltalán nem tartalmaz. Mosható, Allergy Plus filterének köszönhetően különösen jó szolgálatot tesz olyan háztartásban, ahol allergiás családtagot kell óvni a szálló portól, egyéb lakásban összegyűlő allergénektől.

Imádjuk ennek a modellnek a teljesítményszabályzóját, melynek segítségével mindig az adott felülethez illeszkedő teljesítményfokozat közül választhatunk: függöny, bútor, 2 különböző erősségú szőnyegfokozat és kemény padló fokozat is elérhető. S bag porzsákkal szerelték fel, mely egy mordulattal eltávolítható, ez különösen higiénikussá teszi a por ürítését. A 3in1 tartozékát a porszívó vázába süllyesztett tartóban tárolhatjuk, így elkerülhető az elkallódása.

 
AeroPro Ergo teleszkópos fémcsövével jól irányítható a padlón és szőnyegen egyaránt  könnyedén gördülő szívófej és porszívótest is, egyszerűen  mozoghatunk a lakásban, nem kell vonszolnunk magunk után a porszívót.

Márkabolt Tipp: Az Electrolux ZUOGREEN+ porszívó alapos, csendes, egyszerű kezelni és tárolni – minden megvan benne, amit elvárhat az ember a legjobb porszívóktól. Vidd haza most a márkabolt.hu webáruházból!