Keskeny mosógépek az Electrolux-tól

Kategória: Energiatakarekossag
2016.05.17. 18.57 | Módosítva : 2016.05.17. 19.16

Két, remek keskeny mosógépet  mutatunk be. Közös jellemzőjük, hogy energiatakarékosak, mindent tudnak, mint nagyobb társaik, de sokkal kisebb helyen elférnek. Kevés a hely? Mutatjuk a megoldást.

A keskeny mosógépek tökéletesen elférnek a lakásban akkor is, ha kevés a hely. Az Electrolux termékfejlesztésének köszönhetően sikerült a mosógép méretének csökkentése úgy, hogy a mosógép teljesítménye megfelel az azonos paraméretű, de méretesebb modellekének. Kíméletesen bánnak a ruhákkal, akár a kényes darabok is könnyedén tisztíthatók. A TimeManager funkcióval 8 lépésben változtathatjuk meg a program hosszát, de beállíthatunk késleltetett indítást is.

A mosógépek kiválasztásánál mindig érdemes rendkívül pontos méretrajzot készíteni a mosógép leendő helye és a vízcsatlakozási lehetőségek figyelembe vételével. A helyszínrajz segít abban, hogy a megfelelő modellt választhassuk. A márkabolt.hu kínálatában megtalálhatóak felültöltős és elöltöltős kivitelű keskeny mosógépek is. Most két felültöltős modellt, az  Electrolux EWT1376HLW  mosógépet és a Electrolux EWT1266ODW mosógépet mutatjuk be.

Az A+++ energiahatékonyságú Electrolux EWT1376HLW felültöltős mosógép mindössze 40 cm széles, így a szűk kiugróba is beszuszakolható. A 7 kg maximális ruhatöltetű mosógép mosási hatékonysága A, szárítási hatékonysága B. Az inverter motornak köszönhetően csendes, akár éjszaka is használható. Gőzprogramok segítenek a ruhák felfrissítésében illetve gyűrődésmentesítésében. A gazdag mosási programválaszték eleme a sport program is. A sport program az  összizzadt, koszos, akár fűfoltos sportruhák számára kifejlesztett speciális mosási program. 40 °C-os műszálas program, amely magában foglal egy 30 °C-os előmosást is. A program 900 fordulatszámos rövid centrifugázással fejeződik be.

Az Electrolux EWT1266ODW felültöltős mosógép Woolmark Gold minősítésével és speciális fehérnemű programmal hívja fel magára a figyelmet. Az ökotudatos vásárlók számára is remek választás, hiszen  megszokott hideg vizes csatlakozás mellett meleg vízre is csatlakoztatható.

Márkabolt Tipp: Nézz körül most a márkabolt.hu gazdag keskeny mosógép kínálatában!