Kedvenc sütőnk: AEG KS8454801M gőzsütő

Kategória: Energiatakarekossag
2016.05.13. 21.31 | Módosítva : 2016.05.17. 17.22

Igazi gourmand-élményeket szeretnél otthonodban? Naponta frissen főzöl az egész családnak? Otthon sütsz kenyeret? Szeretnél aszalt meggyet nassolni vagy paradicsomot aszalnál? Az AEG KS8454801M multifunkciós sütővel mindegyik sikerülhet.

Az AEG KS8454801M multifunkciós sütő mindent tud a sütésről, gőzölésről, párolásról, aszalásról, grillezésről és szuvidolásról. A Kompakt méretű beépíthető gőzsütő nedvességérzékelő szenzorának köszönhetően automatikusan javasol megfelelő sütési paramétereket a legjobb ízélményért. A szuvidolási lehetőség és a gőzprogramok mellett A energiahatékonyságával és könnyen tisztítható sütőterével is mindenkit rabul ejt.

A nagyméretű ProSight Plus szöveges LCD- kijelzőn értesítés jelenik meg, ha a sütő tisztítást igényel. A gond nélküli tisztán tartást különleges gőztisztító program teszi lehetővé, így a foltok és maradványok eltávolítása nem okoz problémát. Többé nincs összekoszolódott sütőtér! A gőzsütő víztartálya egy mozdulattal eltávolítható és visszacsúsztatható a helyére.

Változatos sütési programok közül választhatunk: alsó sütés, felső sütés, száraz sütés, grillezés, hőlégkeverséses sütés , kiolvasztás mellett olyan speciális programok segítik a legjobb kivitelezést, mint a kenyérsütés, az aszalás, a szuvidolás vagy a kelesztés.

Az AEG KS8454801M beépíthető sütő extra funckiói is figyelemre méltóak. Az érintőkapcsolós vezérlésű sütő elektronikus időzítéssel működik. A  43 literes sütőtérben  2 polcmagasság és 2 sütési szint áll rendelkezésre.  A súlyérzékelő sütési programok és hőmérséklet-javaslat mellett húshőmérő, programzár is elérhető. Az ujjlenyomatmentes, letisztult formavilágú frontfelület jól illeszkedik bármilyen stípusú konyha közegébe.