Ha energiatakarékosság, akkor Electrolux

Kategória: Energiatakarekossag
2015.11.16. 08.53 | Módosítva : 2015.12.03. 14.41


Mindenki számára egyre fontosabbá válik az energiatakarékosság, amiben az Electrolux az élen jár, ugyanis most éppen az E.On Hungária Zrt. energiatakarékossági versenyén a „porszívó kategóriában a legtöbbször nyert márka” különdíját vihette haza. Ez az elismerés abban hivatott segíteni a vásárlóknak, hogy új háztartási gépek vásárlása esetén energiatakarékos darabok közül választhassanak. Az Electrolux porszívói közül 2010 óta már öt kapta meg a legjobbnak járó díjat.

A verseny meghirdetői idén először adtak át különdíjakat, amelyet azok a márkák kaphattak, amelyek az E.On energiatakarékossági díj első meghirdetése óta a legtöbb díjat szerezték. Az Electrolux a verseny indulása óta minden évben részt vesz a pályázaton. Porszívói közül eddig négy Electrolux UltraOne készülék is szerepelt a díjazottak között.
Egészen pontosan 2010 –ben az Electrolux UltraOne Z8870 és az Electrolux UltraSilencer ZUSG3900 lett a győztes, két évvel később pedig az Electrolux UltraOne Green ZG8800, mely újrahasznosított műanyagból készült. 2013 –ban az Electrolux UltraOne Origin UOORIGINWR és az UltraOne Eco UOECO diadalmaskodott.

Az Energiatakarékossági Díj pályázat öt évvel ezelőtt azért indult útnak, hogy mind a gyártókat, mind a fogyasztókat arra ösztönözze, hogy mikor háztartási készülékeket gyártanak vagy vásárolnak, vegyék figyelembe az energiatakarékosságot. Ma már fontos, hogy az energiatakarékosság is szempont legyen egy-egy műszaki cikk kiválasztásakor, hiszen annyi fogyasztót használunk párhuzamosan, mely nem csak a mi pénztárcánkat, de a környezetet is nagyban megterheli.

Ezzel a kezdeményezéssel kiemelt figyelmet fordítottak a környezettudatosságra és a költséghatékonyságra. Így hát, ha porszívót szeretnénk vásárolni, vegyük figyelembe, hogy az Electrolux termékei nem csak kiváló minőségűek és megbízhatóak, de energiatakarékosak is! Legyünk mi is tudatos fogyasztók, tegyünk környezetünkért!