Electrolux ESL8810RA beépíthető mosogatógép

Kategória: Energiatakarekossag
2016.02.03. 19.53 | Módosítva : 2016.02.12. 18.07

Egyszerűen nem tudunk betelni ezzel a mosogatógéppel, melyet tökéletesre terveztek az Electrolux mérnökei. Bármelyik háztartásban megállja a helyét: az ESL8810RA mosogatógép A+++ energiaosztályával, 15 terítékes kapacitásával, teljesen beépíthető kivitelével mindenki elégedett lesz.

A Drytech szárítással rendelkező mosogatógép 11 liter vizet fogyaszt egy mosogatási program alatt. Zajszintje kivételesen alacsony, 39 dB (A), de mosási és szárítási hatékonysága is kiváló. Az inverter motoros, vízszenzoros mosogatógép hideg- és melegvízre is köthető, így a napelemes háztartásokban, illetve a passzív háztartások számára is további energiamegtakarítást jelenthet. Mivel magasra is beépíthető, szinte minden konyhában megtalálja a helyét ez a mosogatógép.

Az Electrolux ESL8810RA beépíthető mosogatógép AutoFlex automatikus programja 45-70°C közötti, Intenzív-kímélő 70°C programja, Eco 50°C program előöblítéssel, 30 perces 60°C gyorsprogramja mellett 45°C üveg programmal és  FlexiWash programmal rendelkezik.  Számos kényelmi funkció teszi kényelmessé a használatát, például a mosogatási programok végén automata ajtónyitás gondoskodik a tökéletes szárításról, így a gőz nem csapódik vissza a szárítás végén. A nagyméretű, szöveges LCD-kijelző, a só- és öblítőszerutántöltés-kijelzés,  a síkban nyíló mosogatószer-adagoló és a belső világítás is elérhető ezen modell választásával.

A mosogatógép belsejének minden négyzetcentiméterét kihasználhatjuk, hiszen a tetőn lévő szórókarnak, valamint a szatelit alsó forgókarnak köszönhetően a víz mindenhová elér.  Teljes töltettel is állítható középső kosara lehajtható csészetartóval, pohárrögzítő gumitüskékkel, 6 pohárrögzítő gyűrűvel rendelkezik. Az alsó kosárban 6 lehajtható tányértartó található.

A TimeBeam funkció pontos tájékoztatást nyújt a program állapotáról, hiszen a hátralévő időt padlóra vetített fényponttal is jelzi. A RealLife technológiának köszönhetően a legzsírosabb lábosokat és a törékeny üvegpoharakat is a megfelelő ápolásban részesíti az az Electrolux mosogatógép -modell.

Szerezd meg ma! Az Electrolux XXL méretű mosogatógépe a könnyű pakoláshoz extra 10 liter kapacitással a márkabolt.hu kínálatából egyszerűen megvásárolható. Ha kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol szakképzett kereskedő kollégák válaszolnak kérdéseidre!