Az Electrolux porzsákos porszívók kiemelkedő tulajdonságai

Kategória: Energiatakarekossag
2024.05.23. 21.38 | Módosítva : 2024.06.11. 10.20

Az Electrolux porzsákos porszívók kiemelkedő tulajdonságai között az erős szívóerő mellett az s-bag® porzsákokkal való kompatibilitást, a HEPA-szűrőt valamint az egyszerű porzsákcserét, karbantartást emelhetjük ki.

Az erős szívóteljesítmény remek porfelszívást garantál még a nehezen elérhető résekben és sarkokban is. Az általában 3,5-5 literes porzsák kapacitásnak köszönhetően az Electrolux porzsákos porszívókat hosszabb ideig használhatjuk anélkül, hogy ki kellene cserélni a porzsákot.  

A motorteljesítmény mellett a porfelszedő képességet hatványozzák meg az Electrolux keféi és szívófejei. Az Electrolux PD82-ALRG porszívó esetében például az OneGo PowerClean szívófej maximális hatékonysággal szedi össze a szennyeződéseket minden felületről. A finom port és a nagyobb kosz szemcséket is maradéktalanul eltávolítja a földről. Speciális formájának köszönhetően akadálymentesen takaríthatsz vele keménypadlón és a szőnyegen egyaránt.

Az Electrolux porzsákos porszívók különböző s-bag® porzsákokkal használhatók, többek között az Ultra Long Performance, Classic Long Performance, szagmentesítő és allergia elleni változatokat.

A kiváló porzsákok mellett HEPA szűrők is megszűrik a porszívózás közben kiáramló levegőt, ami különösen fontos lehet az allergiára hajlamosak számára. A porszívók hangszintje 57 dB(A) és 80 dB(A) közötti, ami csendes működést biztosít, így nem zavarja a ház lakóit a használat során.

Markabolt.hu Tipp: Az Electrolux porzsákos porszívók egyszerűen használhatók és karbantarthatók. Nagy, XL kerekek és a 9-12 méteres hatótávolság teszik könnyed élménnyé a porszívózást, lehetővé téve a gyors és hatékony takarítást a lakás minden szegletében.