Allergiamentes mindennapok

Kategória: Energiatakarekossag
2015.08.26. 20.51 | Módosítva : 2015.08.26. 20.53

Ismét elérkezett az allergiások rémálma, a parlagfű szezon. De ezúttal nem kell kínszenvedésnek lennie, hiszen itt vannak az Electrolux nagyszerű légtisztítói.

Még abban az esetben is okozhat meglehetősen kellemetlen tüneteket az allergia, ha a kritikus időszakokban gyógyszerrel enyhítjük azokat. Különösen nehéz idők ebből a szempontból a nyár vége- ősze eleje, hiszen ekkor kezdi ontani polleneit a parlagfű. Mit tehetünk ilyenkor? Az ablakot mégiscsak ki kell nyitnunk időnként, hogy szellőztessünk és friss levegőt engedjünk otthonunkba. És ilyenkor akarva-akaratlanul bejutnak a porszemek és pollenek, amik beleragadhatnak a lakástextíliákba, szőnyegekbe. Nos, mindezekkel a kellemetlenségekkel veszik fel a harcot az Electrolux légtisztító berendezései.

Az EAP300 jelzésű légtisztító modell akár 70 m2-t is megtisztít remek kapacitásának köszönhetően. Négyfázisú Pure Source szűrőrendszerek akár 99,97%-kal tisztább levegőt varázsol otthonodban működése során, HEPA H13 szűrőjével. Az aktívszén szűrő, mintegy előszűrőként viselkedik és már részben megtisztítva továbbítja a levegőt az Allergy Plus filterhez, mely mosható tulajdonságának köszönhetően rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik. Szerencsére nem kell magunkat levegőminőség ellenőrré képeznünk, mivel a légtisztító folyamatosan ellenőrzi a helyiség levegőjét és annak megfelelően automatikusan be is állítja a megfelelő fokozatot működése során.

Az EAP 300 légtisztító mindezt teszi a lehető legnagyobb csendben, hogy akár az esti mozizás közben vagy az elalváshoz készülődve se zavarja a családot. Apropó alvás… ez a remek légtisztító még arra is figyel, hogy alvás közben se zavarjon téged. Fényérzékelőjének köszönhetően ugyanis automatikusan átkapcsol alvó módban. Kényelmedről az 1,9 méter hosszú kábel és tartója, a távirányító és a szűrőcsere kijelző gondoskodnak. És hogy ki garantálja rajunk kívül az allergénektől mentes otthont? A British Allegrgy Foundation nemzetközileg is elismert tanúsítványa!

Márkabolt Tipp: ha 70 m2-nél kisebb területet vagy esetleg csak egyetlen szobát szeretnél tiszta levegővel ellátni, akkor érdemes lehet a 32 m2 kapacitású, 3 fokozatos EAP 150 jelzésű légtisztítót választanod a Márkabolt.hu kínálatából.