AEG NSC7P751ES beépíthető hűtőgép GreenZone fiókkal

Kategória: Energiatakarekossag
2024.03.25. 17.47 | Módosítva : 2024.04.10. 09.55

A GreenZone+ tárolófiók megszünteti a felesleges páratartalmat, miközben megőrzi a megfelelő mennyiségű nedvességet a zöldségek számára. Ez az áfonya esetén még 11 nap után is megőrzi a gyümölcsben lévő vitaminok akár 95%-át, mivel a megfelelő mennyiségű nedvességgel védi a bogyókat.

Fedezd fel az AEG NSC7P751ES beépíthető hűtőt, amely egyedi, 70 cm-es szélességével kiemelkedik a tömegből, biztosítva ezzel a bőséges belső teret azok számára, akik több tárolóhelyre vágynak. Fontos megjegyezni, hogy ez a speciális méret nem illeszkedik az általános szabvány méretű konyhabútorokhoz, így különleges tervezést igényel a konyhádban. 

Ez a csúcsmodell minden kényelmi funkcióval felszerelt: a No Frost rendszer megakadályozza a jégképződést, így nincs szükség a manuális leolvasztásra; a WiFi funkció révén távolról is irányíthatod a hűtőt; a GreenZone fiók ideális a zöldségek és gyümölcsök frissen tartásához; míg a Dynamic Air rendszer egyenletes levegőkeringetést biztosít a hűtő minden részében. A zajszintje mindössze 35 dB, így a hűtőszekrény rendkívül csendes működést garantál, zavaró zajok nélkül. Ez a modell tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a konyhai tárolás terén, és a legmodernebb technológiával szerelt hűtőt keresik. 

Markabolt.hu Tipp: Az AEG NSC7P751ES beépíthető hűtő zöldségtároló fiókja görgős, tehát megpakolva, nagyobb súllyal terhelve is könnyen mozgatható. Az Autohomidity névre hallgató páratartalom szabályozó automatikusan működik, tehát ha érzékeli a párát, akkor azt kiengedi a zöldségtároló fiókból.